Originally posted by crististreulea
View Post
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
14 bucati masini + mareom pieton.
1)Boris
2)Lucianitos
3)csebalyn
4)crististreulea
_)rommy ne-a tras tzeapa
5)vali
6)mareom
7)alpha
8)digedags
9)suru
10)aln
11)lau_swat
12)omu cu muzica in al lui 1.5dCI (nu-i stiu numele si nu stiu daca are id)
13)omu cu toba finala monstu (din nou nu stiu numele )
14)wildserb
15)virtualmansorin
deci s-au strins citiva
am uitat camera de filmat acasa, deci sintem la mila celor care au pozat si filmatDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
hmmm ... negru cu alb ... nu stiu cum o sa arate pe masina si cat de vizibil ... poate ar fi fost dragutz sa puna o poza cu tot cu suport si numar ... sa vedem su noi cum arata si cat de vizibil e ... am mai vazut si la altii diverse chestii asemanatoare si la unii a trebuit sa imi spuna asa ceva .. ca de vazut ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostNu sunt autocolante ci sunt suporti de numere inscriptionati. Or sa iasa belea, mi-au promis cei de la firma producatoare!
Cristi nu inteles bine. Pretul este de 3,5ron/buc.
ne jefuiesti 350 de mi ? de zece ori profit huaaaaaaa
la 3,5 bucata iau si eu un setsigpic
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostNu sunt autocolante ci sunt suporti de numere inscriptionati. Or sa iasa belea, mi-au promis cei de la firma producatoare!
Cristi nu inteles bine. Pretul este de 3,5ron/buc.
streulea: nu ma uita cu stiku' de parbriz cu LoganClub. O sa mai intreb la intalnire daca vor si altii
boris: mie cam greu sa te urmaresc.... :p ma cam incurci la calcule de nu o sa mai stiu cat costa suportii aia ... )Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment