If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Lucianitos: scuze de intrebare dar nu stiu exact daca tu esti cel de la intalnire cu prestige care m-a adus acasa sau nu Sorry, dar trebe sa ma lamuresc
adminu' s-a intors din tarile calde ? ca i-am transmis si eu cateva "doleante" si nu mi-a raspuns la ele .... :p
cred ca are un autoresponder care posteaza pe thread-uri
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Atata quote ca sa scrii ca nu mai exista Xtr RC ? Stiam si eu dar am fost intrebat din ce club facea parte. Mai bine te scrii si tu pe pozitia 3 ca vii la intalnire
mi se blocheaza compu daca dau sa editez textu )
is acasa inca,nu stiu daca ajung pana sambata in timisoara...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
@suru: Din pacate nu am ajuns la nicio intalnire din Timisoara de aceea nu m-ai recunoscut. Eu te-am recunoscut dupa masina (nr-ul de inmatriculare) iar dupa ce am vazut si autocolantul, nu am mai avut niciun dubiu
Este o mare probabilitate ca eu sa ma duc maine cu prietenii la pista de la Sannicolau, caz in care o sa intarziu putin la intalnire. Daca vreti sa veniti si voi dati-mi un telefon maine in jur de ora 11:00 si sunteti mai mult decat bineveniti. Ma repet: nu este inca nimic sigur
ce bah mergeti la sinicolau dimi ? sa va fie rusine ca eu nu pot veni is la work pina la 15 dar vin la stadion
PS : sa ardeti o frina de mina si pt mine va rog
ce bah mergeti la sinicolau dimi ? sa va fie rusine ca eu nu pot veni is la work pina la 15 dar vin la stadion
PS : sa ardeti o frina de mina si pt mine va rog
baga bah un chiptuning in putoarea aia de motor si-ti arzi singur cauciucurile. si-asa ai de-alea respate, deci iti permiti, ca "e eftine"...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment