care aveti ocazia sa treceti pe langa Sectia 3 ,o sa vedeti cum militia isi parcheaza masinile in sosea,sub semnul de "Oprire interzisa" direct in strada...
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Burta View PostBaiii am reusit si eu sa bag in seama pe pagina.la cat ma stiu eu cu netu!!!!!!!!si mai lasati naibii liniutzele la stadionOriginally posted by Burta View PostSi datzi si mie id voastre.sa va am pe mess ca ma stiu un pic mai bine decat pe pagina)
fa ceva trafic aici pe forum, ca sa te cunoasca lumea, nu sa vb pe privat... ti se pare corect? de-aia-i forum, sa discutam cat multi despre cat mai multe. asa ca fa trafic...id-urile de mess o sa vina ele singure, n-ai grija
daca tot ai adus vorba de liniute la stadion? ai fost acolo si te-a deranjat? nu-ti fa griji, n-o sa se mai faca, dar macar hai cu noi la un suc dupa episodul "stadion", sa mai vb una-alta. locatiile de suc sunt club8, rompetrol sau spalatoria de la baza 2.
hai cu replizaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View Postbuz ai plecat cand am zis ca ma bag si eu cu tine la una , repede ai fugit ) , ce sa faci cu putoarea aia de motor?
@Burta: asculta de csebalyn ca mare dreptate are! pe linga id-uri de messenger o sa primesti si numere de telefonDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View Postcristi_xp , sectia 3 ii cumva aia de la gara de nord ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postdaca tot ai adus vorba de liniute la stadion? ai fost acolo si te-a deranjat? nu-ti fa griji, n-o sa se mai faca, dar macar hai cu noi la un suc dupa episodul "stadion", sa mai vb una-alta. locatiile de suc sunt club8, rompetrol sau spalatoria de la baza 2.
hai cu repliza1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
[quote=crististreulea;67262]se ofera aici unu cu o putoare identica buz, te tine?
Da cum sa nu ma tina, cu toate ca nu ma prea stiu la liniutze. Numa bine...asa invat si eu... facand exercitii, logic nu?
Cum zicea si Suru la burta ajunge mai greu netu :P da lasa ca invata si el si numa bine mai schimbam niste vb cu toti golanisti!Last edited by Cristi_Xp; 5 February 2008, 18:32.1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
dada buz logic planetarele
hahaha
@lucianitos : Nu am venit ca o trebuit sa plec , voi va-ti chiscat de frica ca vine militia , repede unu dupa altu , boris ce ai vrut sa ii faci la ala cu tico " am vrut sal fac emblema in lpe grila din fatza dar nah nu stia saracu ce sa faca cind o venit mastodontu spre el hahaha
@burta ce user tiai facut elevule ai vindut toba? tiai facut acuma plinu te doare la basca
Momentan 4 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (4 membrii and 0 guests)
boris , Burta , Buz , lau_swat
drepti ca va sparg haha
cetateanu strain cind vi la oras ? tiai recuperat hainele de pe sirma ?
eu simbata asta lipsesc ... nu voi fi in localitateLast edited by Cristi_Xp; 5 February 2008, 18:33.sigpic
Comment
-
Lasa dracu ca pune taikmiu altele ca nu eu il intretin ) eu il forjez taikmiu il repara...:P. Sincer eu nu conduc agresiv si alea alea ca mai dau o liniutza aiurea o data la juma de an nu cred k e mare lucru asa ca...1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Ce va luati mai de neoanele mele...sa vezi ce fain arata seara...mai ales ca bat toate dupa bass...ma...sti cum intorc toti capu seara dupa Golanu meu, nu te joci :P. Fac senzatie knd deschid portbagaju mai ales ca lada e cu pexiglass si are si leduri albastre inauntru si cu addon de neoane asezate frumos sa nu se vada, dekt lumina lumina, care pulseaza, asa, odata cu bassu si implicit cu tabla )1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
Comment