sa speram cu nu ploua la stadion azi ca tocmiai ce miam spalat cocia si interioru facut la spalatorie
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu cred ca nu va muri nici un forum si nici spiritul LOGANCLUB desi stiu ca toata chestia a inceput de la mine in problema cu SPIKE si apoi a continuat cu pareri pro si contra ! As vrea sa stergem cu buretele si sa nu ne mai purtam ranchiuna uni altora indiferent ca suntem din Timisoara sau Bucuresti sau de altundeva si sa facem ceva constructiv.
Eu zic ca acum e momentulAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
amu am ajuns acasa... 'tui basca m@sii
stai calm ca filmul in celmai fericit caz apare pe la 1-2 noaptea, asta in caz ca nu adorm pe scaun. bigman stie
ps: ce muzica preferi lucianitos pe fundal?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
da rudy ai perfecta dreptate
CRISTI: ceva muzica de inmormantare )))))!! ca oricum nu o sa mai fie mult moderator , il supunem unei presiuni imense , am si sustinatori ( ROAD EMPIRE , BORIS , RUDY , si alti care au dorit sa isi pastreze anonimatul ))))) )Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View Postasteptam filmarea editata cu sufletu la gura ! sper sa nu dezamagestiBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
Comment