cand mai vi aduci o punga de seminte nutline taxa de participare
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
aduc aduc ..nici nu se pune problema....sper sa nu se intample ce am vazut la intalnirea de sambata trecuta cand cineva a scapat semintele pe la sita aia sau ce e acolo unde sunt stergatoareleBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
la urmatoarea intalnire il luati cu forta pe Csebalyn,...am nevoie de niste raspunsuri si musai sa intre mai repede pe forum...sa traiti oameni buni...valabil si ptr Sorin
Comment
-
Originally posted by boris View Postfelixb hhaaha documenteaza-te cei 2 sau retras sunt pensionari acuma
Comment
-
Originally posted by Rudy View Postaduc aduc ..nici nu se pune problema....sper sa nu se intample ce am vazut la intalnirea de sambata trecuta cand cineva a scapat semintele pe la sita aia sau ce e acolo unde sunt stergatoarele
Comment
-
Oameni buni, am hotarat de comun acord cu cei din Arad ca intalnirea de sambata asta sa o tinem la ei. Ne intalnim la ora 14:45 la stadion. Cel tarziu pana la 15:00 trebuie sa va faceti aparitia. Lista ar fi:
1. Crististreulea
2. mareom
3. cristi_xp
Sper sa ne adunam cat mai multi sa nu ne facem de ras pe acoloLast edited by Cristi_Xp; 28 February 2008, 22:09.sigpic
Comment
Comment