nu ma...rezervat la streulea in masina )
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Din cate am citit pe pagina aradenilor, sapt asta vor lipsi cel putin 4 membrii din gasca lor, asa ca nu mai mergem niciunde. Poate cu alta ocazie. Oricum de la noi nu s-a mai anuntat nimeni, deci foarte probabil mergeam numai noi 3 (ti-am zis Streulea! )Deci intalnirea noastra ramane sambata la 16:00 la stadion.
1. Mareom
2. Crististreulea
3. Cristi_Xp
4. ?sigpic
Comment
-
apai daca de la ei lipsesc asa de multi membrii, asta e.
saptamina viitoare e paltinisul si nu sint eu. deci peste 2-3 saptamini merem la arad
ne vedem la stadion simbata la ora 16:00, ca de obicei
si nu uitati banii pentru suporturile de numar. le ridic simbata viitoare de la paltinis!!Last edited by crististreulea; 29 February 2008, 09:01.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
sal la toti ... cam asa e ... saptamana asta e tare complicata .... pe langa vreme, o gramada din noi au tot felul de probleme, unii lucra altii sunt plecati din localitate.
hai sa o lasam pe alta data (peste 2 sau 3 sapt) cand speram sa fie si vreme buna. eu maine sunt in timisoara si o sa fac tot ce pot sa vin la voi la intalnire pentru ca pe cea din arad sigur o ratez.
PS nu va faceti probleme de cati o sa veniti la Arad. Si daca sunteti 3-4 noi tot ne bucuram si sigur va vom intoarce vizita.
lau_swat: am si eu o colega de lucru (blonda, frumoasa ... si maritata) care merge la concursul ala de dans.
LE vreti ceva din Arad ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
HAI CU LISTA
1. Lucianitos
2. Buz(mi-o zis pe mess ca vine)
3. lau_swat
4. crististreulea
5. mareom
6. bubu_vasile
7. ?????
LATER EDIT. uitate la postul numarul 1264 si da-ti 2 palmeLast edited by crististreulea; 29 February 2008, 21:14.Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
update lista
1. Lucianitos
2. Buz(mi-o zis pe mess ca vine)
3. lau_swat
4. crististreulea
5. mareom
6. bubu_vasile
7. cristi_xp care o sa dea cu masina peste lucianitos ca nu l-a pus in lista
8. tm87kis
nu uitati de suportii pentru numarDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
evol: vezi ce cuminte s-a facut boris ? cand m-a vazut si-a dat seama omul ca nu am glumit cand i-am zis ca fac cat 3 (initial m-am referit la el, mareom si streulea, dar cred ca e de fapt boris, mareom si csebalin, sau sorin)...
apropo's ... sorin daca citesti pana maine postul asta succes la cursa maine si imi pare rau ca nu ai mai reusit sa ajungi la intalnire.
PS naiba stie ce au pus aia de la omv in capucino'ul ala de am avut "trepidatii" toata ziuaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment