E vrajeala nu ? Sau ? Macar a luat mai mult decat am dat noi pe ele ?
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eventual daca vrei sa iti dau numerele mele de masina imprumut ca sa pleci acasa )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mareom: veniti voi la noi ? Sau o facem la "mijloc" ? Eu as vrea sa veniti pana in Arad ca sa vedeti unde ne intalnim noi. Dar ... in principiu ma trec si eu pe lista.
LE: oricum undeva unde sa nu ne intersectam cu "suporterii"....
evol: imi pare rau ca trebuie sa iti zic omule dar din pacate se gasesc si la noi exemplare din alea .... stiti voi cumCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Anu trecut a fost naspa cind o fost cei din arad cu masini personale si cu nr de arad si citeva masini cu AR-xx-UTA e clar ca leau spart masinile etc grafiti si din experienta anilor trecuti nu e recomandat celor din arad sa vina la meci cu nr de ar si nici cei din tm sa treaca prin ARADsigpic
Comment
-
Pina una alta, simbata e posibil sa lipsesc. soramea isi serbeaza onomastica.
oricum incerc sa trag o fuga ca sa livrez una alta. deci eu nici un caz la arad simbata asta
1. Lau_swat achitat 7 lei ridicat
2. ********** achitat 10 lei
3. Crististreulea achitat 10 lei ridicat
4. Digedags achitat 10 lei ridicat
5. Burta
6-7. Alpha 2 seturi achitat 20lei ridicat
8. Buz
9. Wildserb achitat 10lei
10. Csebalyn ridicat
11. Rudy achitat 10lei
12. Diavolutu
13. Tm87kis 10lei ridicat
14. funky din Resita
15. si 16. pleaca la AradLast edited by crististreulea; 11 March 2008, 22:41.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment