Domnu' Super Moderator Streulea, vreau sa te rog sa-mi deschizi un thread si sa-l faci sticky d-ala, ce o fi insemnand aia, ptr. ca am planuri mari ptr orasu meu, (ma rog, nu e al meu, dar locuiesc in el), da? "LoganClub Resita" Multumesc! Scuze ca sunt off topic, dar aici mi-a venit sa postez.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intilnirea LoganClub Timisoara 15 martie 2008
prezenti:
1. suru
2. mareom
3. lau_swat
4. alpha
5. csebalyn
6. tm87kis
7. crististreulea
8. si nu cel din urma nenea boris
Intilnirea LoganClub Timisoara 23 martie 2008
prezenti:
1. crististreulea
2. aln cu un prieten
3. road_empire si fiul bruno
4. alpha
5. cristi_xp
6. lucianitos
7. lau_swat
8. tm87kis
9. mareom
10. virtualmansorin si fiica
11. si nu in ultimul rind boris
sorin si mareom la rally alfaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pacat gigi ca de pe un loc bun ai ajuns ultimul.
daca nu-ti iei salopeta punem mana de la mana si cumparam noi una penru tine.
daca vorbim de reguli atunci toti care au avut slicuri pe masini trebuiau si ei penalizati.
arbitrajul asta vad ca e ca si la fotbal de 2 lei
Comment
-
EVO ala e Staici cu Subaru ,si are integrala...dar acolo numa de`a latu poa sa mearga dar nu cred ca se pune problema ca omu sa nu cunoasca masinaLast edited by Cristi_Xp; 23 March 2008, 17:04.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by ROAD EMPIRE View PostPai ce sa zic EVO ala negru e belea zici ca are tractiune intergala si la puterea de acceleratie se vede clar ca pilotului e destul de greu sa o stapaneasca (fandeaza mult si e departe de trasa ideala).Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da, ar fi cazul sa ne trecem pe lista sa vedem care vom fi cei care mergem la Sannicolau Mare la intalnirea comuna. Sper sa fim multi sa nu ne facem de cacao mai ales ca primele intalniri de pe forum au fost cele din Timisoara. Deci:
1. mareom
2. boris (ai spus ca oricum vii asa ca te-am trecut eu direct)
3. crististreulea (nici nu ma astept de la el sa nu vina - cameraman oficial LoganClub)
4. ?sigpic
Comment
Comment