Seba e ok. Am fost pe la el la spital si starea lui e buna. Probabil in cateva zile o sa-i dea drumul si poate veni la rompetrol seara la un pahar de vorba.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Va trebui sa mergi dupa el mare om mare caracter sunt necajit ca nu lam putut vedea si pe bubu in actiune :> pe scaunu din dreapta cum sare ca mingea de tenis,oricum respectele mele pt cei care au reusit sa vina la sanicolau data viitoare va fi mai bine
asteptam rezultatele de la tomografie a lu seba,;lau dus acuma seara dar in rest este bine
toate cele bunesigpic
Comment
-
Ma bucur ca e ok. ce a-ti mai vorbit cu el ? Sper sa isi rezolve chestia cu casco
LE: si totusi nu inteleg ce a durat atata sa ajunga cu salvarea la timisoaraCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
O mers sa faca consum bun:| Romania ce mai.....
Comment
-
Da bubu de bruno e vorba poza cu tine si gigi leo arati copiilor tai si spui ca gigi e Gulliver in tara piticilor iar poza cu mine iti faci tablou si tio pui deasupra patului si in fiecare seara te vei gindi la maestrul tau ca in filmele cu jacki chansigpic
Comment
-
Bubu imi pare rau dar nu mai am pozele alea cu tine si cu boris, camera mea a dat o eroare si sa formatat cardul am pierdut tot ce aveam pe ea inclusiv pozele ce leam facut... iar dupaia am mai apucat sa fac doar cateva poze... imi cer scuze .... am pus si pozele pe care am reusit sa le fac din nou scuze inca odata !!!
ms de intelegere
Comment
Comment