Intalnire in Timisoara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scump, domnu', scump...la streulea era mai ieftin ! inainte de salariu si 10roni e mult cateodata
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• sunt ceva probleme cu fostii distribuitori,au sarit de la 5 lei la 16 lei pe motivul ca a crescut pretul la folia de transfer...o sa cautam in alte locuri
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• am stichere in sectiunea my ride tm 20 yug repet pret 10 ron cine vrea......... ps alea de vanzare sunt conform "stas" adica dimensiunile pe care le am de la crististreulea eu am facut mai mici pt mine
        ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
        YO2MKL
        sigpic

Comment

• 1) virtualmansorin
          2) mareom
          3) boris
          4) wildserb (posibil)
          5) csebalyn
          6) lau_swat (intirzie putin)
          7) diavolutu
          8) vali
          9) crististreulea
          10) need4speed pe jos, masina la schimbat suspensia
          11) suru
          12) Cristi_XP
          13) diavolutu te asteptam!
          14) un prieten de al ,meu user "alpha" de pe forum
          sigpic

Comment

• Poti sa aduci niste stickere la 10 ron,luam de undeva banuti;sper sa ajung sambata,eventual daca nu ploua chiar o sa plec mai repede de la lucru...

Comment

• intilnirea 20.10.2006 de la sinnicolau
              Last edited by crististreulea; 8 November 2007, 23:59.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Se pare ca ti-ai reparat calculatorul Cristi. Stii ca atunci am fost si eu ultima data la Sinicolau? Oricum scriu aici ca sa stie toata lumea. Daca cineva vrea sa vina sambata asta la Sinicolau pe pista, eu plec aprox. pe la ora 12:00 asa incat sa pot sa ajung fara probleme la 16:00 la intalnirea de la stadion. Ma duc sa ma "antrenez" cu noua suspensie si sa vad daca intr-adevar pot scoate timp mai bun decat cu "barca".
                sigpic

Comment

• vin si eu jiji sa iti tin balansu pe dreapta sa fim 2 cu greutate
                  sigpic

Comment

• da lam vazut pe mareom si vad ca stie meserie frumos.
                    ramane pe maine la stadion si kiar daca ploua sper sa veniti

Comment

• mah baieti daca ploua se mai tine intalnirea?

Comment

• de ce nu ?stam in masini !!! sau merem in vreun peco la suc !
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cum sa plaua ma, nu vedeti citi ne-am adunat? oricum e peco aproape si au mese multe. am fost saptamina trecuta in recnoastere
                          1) virtualmansorin
                          2) mareom
                          3) boris
                          4) wildserb (posibil)
                          5) csebalyn
                          6) lau_swat (intirzie putin)
                          7) diavolutu
                          8) vali
                          9) crististreulea
                          10) need4speed pe jos, masina la schimbat suspensia
                          11) suru
                          12) Cristi_XP
                          13) diavolutu te asteptam!
                          14) un prieten de al ,meu user "alpha" de pe forum
                          15) dogy_10 daca-mi permiti
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• @cristi_xp: prima idee n-a fost prea stralucita, aia cu statul in masini ai mai incercat s-o scalzi cu sucul, dar, degeaba...ai comis-o, ai comis-o
                            @ streulea: daca ploua, n-as veni. ce drac de intalnire e aia pe ploaie? unde mai facem noi probe de frana cu abs sau liniute? dar, na, in principiu vin. zic in principiu, ca pe langa neprevazut, s-a ivit si prevazutu' (cocoana mea, care are impresia ca ploaia inmoaie masina si intalnirea strica planu' de week-end, ala cu curatenia si alte cele) p..m...asta-i viata.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• credca tu nu realizezi ca eu miine am cununie si botez! am precizat ca sint nas la botez? si imi bag piciorul, 2 ore sa ma recreez :d
                              cel putin asa ma bat amu cu caramida in piept )

Comment

• da mergem la un ceai la rrom petrol )luati umbrele sau pelerine de ploaie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google