il stiu si eu ,m-am intalnit odata cu el la AutoCardo ...
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dat fiind faptul ca vreau sa fac "cumparaturi" la ciclop sau la vecinii de vis a vis (la care nu stiu cum ii cheama si ce orar au .... STIE CINEVA ???) ... ma gandeam sa fac urmatorul traseu:
- calea aradului ...
- alexandru ioan cuza
- oituz
- martin luther
- i c bratianu
- michelangelo
- corneliu coposu
- pestalozi
si prima faza e gata ... apoi ma intorc pe pestalozi si coposu si o iau pe cluj iar de aici nu stiu exact: pe aries sau surorile ....
dar va gasesc eu cumva (sper) :pCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
domnu cind ajungi la ortisoara poti sa dai un telefon poate ne intilnim si te conduc unde vrei sa mergi sa cumperi dar simbata cred ca e deschis pina pe la 12 - 13 0724316943toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpciclopu e deschis pana seara parca...toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
ne vedem maine seara ... nu stiu exact cat o sa pot ramane ca trebuie sa duc copiii la cineva (ceva eveniment) ... dar de vazut ne vedem sigur ...
sper sa nu cheltui mult la shoping
apropo' ... cat e amenda daca circuli fara rovigneta ???Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
@Cristi_Xp: tu nu ne onorezi cu prezenta?
Lista actuala:
1) crististreulea asa o fuga mica
2) suru
3) TM 33 MAT
4) virtualmansorin
5) mareom
6) vali
7) bubu_vasile
8) prietenul lui Sorin cu XOX
9) prietenul lui Sorin cu un dCi proaspat luat
10)........
macar astia din lista sa ne adunam sigur si tot este cevasigpic
Comment
-
am fost, ne-am vazut, ne-am testat masinile intre noi. interesanta intilnire. lau_swat nu s-a anuntat dar a fost si el. nici alin nu s-a anuntat si a venit si el. numa surprize. bubu_vasile e din arad si a venit cu un precen tot din arad. tot bubu_vasile a adus primul kiss fm la intilnire.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleaam fost, ne-am vazut, ne-am testat masinile intre noi. interesanta intilnire. lau_swat nu s-a anuntat dar a fost si el. nici alin nu s-a anuntat si a venit si el. numa surprize. bubu_vasile e din arad si a venit cu un precen tot din arad. tot bubu_vasile a adus primul kiss fm la intilnire.
cred ka r tre sa te uit pe sa vezi cine a mai fost sau poate eu sunt sau mai rau...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
Comment