If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
)
da sorine, ai dreptate, mare dreptate! a fost si fiica ta :p
im cer scuze asa ca recompletez:
road empire cu fiul, boris, virtualmansorin cu fiica, suru, mareom si crististreulea au fost azi prezenti la intilnirea timisoara.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
)
da sorine, ai dreptate, mare dreptate! a fost si fiica ta :p
im cer scuze asa ca recompletez:
road empire cu fiul, boris, virtualmansorin cu fiica, suru, mareom si crististreulea au fost azi prezenti la intilnirea timisoara.
NU azi ci ieri )
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
cetatene pt tine avem un album il scoatem dupa sarbatori
road empire cu fiul, boris,virtualmansorin cu fiica, suru, mareom si crististreulea cu masina lu nevasta-sa )
csebalyn nea tras teapa
apropo cristi cu 2 litri de suc la 7 oameni ? si nici o punga de seminte sau chips
se scrie "ne-a", nu "nea" (zapada)...)
in alta ordine de idei, n-am vrut, mah, sa va trag teapa, dar am primit musafiri in ultimu' moment si n-am putut pleca. cum nu puteam sa-i trimit la plimbare ca sa eu vin la intalnire...asta e. poate sapt viitoare, in 30, daca nu plec la sibiu... sau punem una bucata intalnire in timpul saptamanii, ca si-asa sunt sarbatori si lume e mai libera, ce ziceti?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
La multi ani baieti, si sarbatori fericite ! La cei inpatimiti de rally, multe premi si recorduri frumoase! Sa fiti iubiti si sa auzim numai de bine !
Cu stima, FLO.
multam FLORYN! la fel si constantenilor!
@evolution: anu' asta nu cred ca mai prinde careva la o intilnire, consoarta o sa aiba grija sa nu se intimple
asa ca pin' la anu', SARBATORI FERICITE!
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment