If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LISTA
1.boris
2.crististreulea aici fiind locatia 3.road empire
4.suru
5.lucianitos
6.Christian86
7.mareom
8.virtualmansorin
9.lau_swat
10. un preten dea lu' crististreulea cu un seat 1.9TDI si 150cai
Da, si cateodata surpriza ar fi sa constati cand ajungi acolo ca nu e nimeni Las ca e mai bine cu lista, asa cum fac toti ceilalti. Deci...te trec si pe tine pe lista?
si unde pot fii oamenii daca nui nimeni la stadion la rompetrol sau in club 8 asa ca cine vrea sa mearga are unde si cu cine
si mai sau inventat si telefoanele mobile pentru a suna prietenii nu????????????
Gata mah oameni buni cu listele Eu sunt aici seful asa ca eu tai si spanzur LISTELE RAMAN!!!!!
1.boris
2.crististreulea
3.road empire
4.suru
5.lucianitos
6.Christian86
7.mareom
8.virtualmansorin
9.lau_swat
10. un preten dea lu' crististreulea cu un seat
11. Rudy din lugoj
Gata mah oameni buni cu listele Eu sunt aici seful asa ca eu tai si spanzur LISTELE RAMAN!!!!!
1.boris
2.crististreulea
3.road empire
4.suru
5.lucianitos
6.Christian86
7.mareom
8.virtualmansorin
9.lau_swat
11. Rudy din lugoj
o idee!
Baieti am o propunere misto si anume ca intr-un viitor apropiat sa facem o intalnire mixta Timisoara-Arad ori la noi ori la ei ! ce ziceti? Daca DA atunci propun ca organizatorii de intalniri din orasele noastre sa se puna de accord cand si unde
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
numa sa nu fie meci Poli-Arad in sambata intalniriI :-) ca sigur nu o sa ne vedem ... [nu de alta dar nu cred ca vrem sa renuntam la geamuri inca :PPP ]
P.S.: eu ambsentez motivat sambata asta (plec la logodnica in Oltenia[TG-JIU]) :P
o idee!
Baieti am o propunere misto si anume ca intr-un viitor apropiat sa facem o intalnire mixta Timisoara-Arad ori la noi ori la ei ! ce ziceti? Daca DA atunci propun ca organizatorii de intalniri din orasele noastre sa se puna de accord cand si unde
poate in parcarea de tiruri din vinga sa fie la jumatatea drumului si la unii si la altii
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
M-am intalnit aseara cu Alpha si a zis ca vine si el la intalnire.
1.boris
2.crististreulea
3.road empire
4.suru
5.lucianitos
6.Christian86
7.mareom
8.virtualmansorin
9.lau_swat
11.Rudy din lugoj
12.Cretzu de la resitza
13.alpha
numa sa nu fie meci Poli-Arad in sambata intalniriI :-) ca sigur nu o sa ne vedem ... [nu de alta dar nu cred ca vrem sa renuntam la geamuri inca :PPP ]
P.S.: eu ambsentez motivat sambata asta (plec la logodnica in Oltenia[TG-JIU]) :P
din cunostintele mele pana acum in Ar nu sa spart nici o masina cu nr de TM deci voi puteti sa veniti linistiti , in schimb noi am putea intampina probleme, dar nu cred ca are fotbalul vreo legatura cu masinile.
Si daca chiar ii sa fie noi il avem pe Bubu care face cat 3 asa ca nu va puneti cu noi )
evol: doar atat ? cat trei ? hai man ca oamenii aia ma stiu: fac cat mareom, sorin si boris + streulea ...
si da prieteni o facem si pe asta ... de mult o tot "coacem" o intalnire mixta ... ca oricum mi-e dor de cei din timisoara ... si cum zicea si evol: lasa naibii fotbalul ca noi avem altceva mai bun de facut ....
offtopic: si prin prisma ultimelor evenimente: nu lasati forumul asta sa moara ... ar fi pacat. tota lumea zice ca aradul "se lupta" cu timisoara, timisoara cu bucurestiul, aradul cu craiova, sau mai stiu eu care cu care ... uitati-va la noi: suntem cel mai bun exemplu ca e o prostie asta. Daca dispare forumul asta suntem niste fraieri (scuzati expresia). Eu cel putin sunt mandru sa port stikerul ala de loganclub pe masina. gata offtopic. ma pregatesc de intalnire ca a iesit soarele. pana si vremea tine cu noi. pa la toti si distractie faina
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment