Aveam eu 80km/h cind se filma
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa asa ... vrem filmarile. pacat ca nu am reusit sa ma dau si eu cu mareom, dar a vorbit la telefon juma de ceas. apropo' ce dracu ai vorbit atat la telefonu ala bigman ? Ca nici sa ne luam ramas bun ca lumea nu am pututCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
;-)
la urmatoare intilnire va fi mai bine si vom avea ocazia sal vedem pe bubu pe post de minge in masina lu bigman )Last edited by crististreulea; 30 March 2008, 18:05.sigpic
Comment
-
Ma scuzati ca nu am putut sa ne luam ramas bun ca vb la telefon si nu mi-am dat seama ca plecati toti asa dintr-o data, dar nu-i nimic pt ca vom avea ocazia sa ne reintalnim la urmatoarea intalnire comuna Arad-Timisoara la voi acasa peste 2 saptamani.
@Bubu: daca mai stateai vreo 2-3 minute intram din nou pe pista si tu urmai pe locul mortuluisigpic
Comment
-
De abia astept sa il vad pe seba back. sper sa fi invatat intradevar ceva. si noi toti. acum sunt chiar curios ce vom invata fiecare din asta. o sa vedem pe threadul ala cu "viteza maxima cu care a-ti condus". cat despre datu' cu gigi o sa mai am ocazia.
pana atunci ne vedem peste 2 saptamani in Arad.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Eu credeam ca intotdeauna viata unui om este mai importanta decit o intilnire sau datul pe o pista
cred ca era mai bine daca il insoteati si voi pe seba inapoi la tm in loc sa mergeti la sannicolau e parerea mea si o sustin sus si tare
si inca o data atentie cum mergeti si pe une mergeti (adica viteza si alea alea) o fractiune de secunda conteaza foarte multtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment