Intalnire in Timisoara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De la bila
    soarelui
    shtreulea am sa iti tai coitzele maine seara
    Last edited by boris; 4 April 2008, 22:58.
    sigpic

Comment

• 1. vali007
      2. boris
      3. crististreulea
      4. mareom
      sigpic

Comment

• Hai tovarasi mobilizarea :=)
        sigpic

Comment

• 1. vali007
          2. boris
          3. crististreulea
          4. mareom
          5. tm87kis
          sigpic
          ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

• Merci pentru pozitia in lista, dar organizatorul ar trebui sa fie primul.

Nu vreau sa devin stresant, dar nu prea cunosc orasul. Deci, intalnirea este la Rompetrol-ul de pe strada Soarelui?

Am atasat si o harta, punctul de intalnirea este punctul 1?

Merci.
            Attached Files
            Last edited by vali007; 5 April 2008, 08:10.

Comment

• aici ai harta si cu detalii. peco e chiar in centrul imaginii Rompetrol gas station. in stinga ta este spitatul judetean, mc donald's ca si puncte de reper. si in harta pusa de tine parea ok ... dar era cam dubasa
              de ce sa fie organizatorul pimul in lista de prezenta? Principalul e ca nu-i boris primul sau alte locuri
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Merci Cristi e ok, stiu unde trebuie sa ajung, faza e ca boris a zis Billa, soarelui si eu am cautat strada soarelui, acolo unde e pe harta pusa de tine e strada Liviu Rebreanu., e la 5 minute de unde sunt cazat.
                Ne vedem diseara.

Comment

• Vali: si ce te asteptai de la boris ? Sincer ....
                  pe strada lui e intotdeauna soare multe manele si iarba ... nu prea iti poti da seama pe unde umbla

LE: vai ce rau sunt .... scuze boris
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Inca nu il cunosc personal, inca, dar avea si el dreptate, din ce am vazut pe harta pusa de cristi acolo scrie Billa, Zona Soarelui. Eu am crezut ca e strada Soarelui. Deci nu a fost cu intentie.

Comment

• Shtreulea si bubu sa ma beti de oOoOoOoO ne vedem la 19
                      Restu care mai doresc saparticipe diseara la o punga de seminte(bineinteles pe banu lor ) este asteptat sa vina .. asteptam lista in continuare
                      Reclamati ulterioare nu se primesc
                      Last edited by boris; 5 April 2008, 14:46.
                      sigpic

Comment

• Drum bun celor care pleaca (sau au plecat deja) la etapa ... sa va intoarceti fara evenimente neplacute, si o intalnire frumoasa pe diseara
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Si eu va Doresc drum bun
                          sigpic

Comment

• Drum bun la intoarcere ca etapa era de la ora 9 am
                            sigpic

Comment

• Online boris lucianitOS mareOM care sta ascuns ca deobicei
                              deci la 19.oo ne vedem da ?shtreulea vine cu autobuzu
                              sigpic

Comment

• S-a incheiat etapa de la Deta de unde m-am intors din pacate doar cu un loc 13 datorita numeroaselor penalizari luate (unele inexplicabile dar si unele din vina mea). Per total raliul a fost foarte solicitant pentru masina datorita calitatii drumului dar a fost o etapa frumoasa. Singura bucurie a fost cand am vazut care ar fi fost timpul fara penalizari si...cam atat. Va povestesc mai multe la ora 19:00 la rompetrol.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google