Fratilor am si eu o intrebare...ce mai face sebalyn?, ca nu am mai auzit nimic de el
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Eu propun sa se faca intalnirile in curte la AutoEuropa,in fata sectiei de tinichigerie )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Hai Cristi ca treci tu si peste asta, e doar o chestiune de timp Imi pare sincer rau ptr. masina ta. Chiar azi am fost la un lac (la dognecea) si in drum spre el, din padure a trecut o caprioara prin fata mea.. spre deosebire de tine eu am avut putin noroc, era zi.. aveam undeva la 60-70 km/h si a trecut si la distanta.
Comment
-
Originally posted by Jeff View PostAsociatia Vanatorilor si Pescarilor atrage atentia populatiei ca a inceput sezonul de imperechere a caprioarelor cu Loganuri. Reduceti viteza in zonele vizate!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deci lista pentru arad amu simbata la ora 17:00
plecare timisoara ora 16:00 din timisoara... cei de la sinnicolau cam tot aceasi ora.
prognoza pare favorabila pentru intilnire
1. crististreulea
2.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment