If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu mine mai vine un prieten tot loganist si el doar ca nu-i inscris in club ,dar cred ca il corup si pe el cat de curand sa ni se alature.Îl iau si pe Snaky_2004 daca vine,aia am sa-l intreb mai tarziu prin telefon.Ne vedem la 15 la OMV pe Aradului.Asteptarile celor care poate mai intarzie se intind cel tarziu până la 15:15.PA
buba-i ca avem un pitic de 2 ani si unu de 10 ani dupa noi. e greu o zo intreaga sa o pierzi pacolo. dupa 2-3 ore amandoi is praf, am vazut-o ieri cand vizitam. macar vizita la magazinul Disney le-a ridicat moralul si ne-a scazut nivelul in portofel .
dar o sa ajungem si pe la vatican
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
multumim timisorenilor pentru vizita si speram ca nu or dat pe afara mancarea ...
l-am vazut pentru prima oara si pe seba pe post de a 5-a roata la caruta (statea in spate )
PS am uitat sa va dau matura cand am plecat din parcare
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Am ras, am povestit, am mancat, am baut (apa si/sau suc )... ce mai, faina intalnire. Pizza buna si muuulta, ca de obicei si e prima pizza ce l-a dat gata pe Seba
@bubu lasa ca ne dai matura data viitoare, azi a maturat vantul dupa noi
ps. ce intalnire echilibrata 8 timisoreni si 8 aradeni prezenti azi
in ultima poza "victimele" vanatorii ... pentru aparatorii drepturilor animalelor trebuie sa precizez ca le-am eliberat cand am plecat de la masa. nici un animal nu a fost ranit, chiar daca un frate (sau sora) de-a captivelor a furat o bucata de pizza ...
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
salutari de la mare tuturor membrilor clubului si ar fi fain sa fiti pe aici. In rest totul ok masina zboara pe autostrada si vreme faina. Nici un mebru al clubului pe tot drumul. Cam atat sa ne vedem cu bine si un weckend placut.
daca stiti careva numarul lui mihai, datii numarul lui sonykel. io's ciudat pacia, parca's pe alta lume ... greu gasesc ceva, n-am telefon, n-am ym, am doar un lactop minipc
pfoai ce intalnire am ratat
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment