Daca ploua se pare ca nu avem altceva de facut decat sa ne dam pe ploaie. Adu-ti wet-urile si pt orice eventualitate si intermediarele . Oricum daca Sorin zice ca merge la 9:30 atunci ma duc si eu ca oricum n-am altceva de facut
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu cred ca vin..daca ma trezesc ! PM si mie nr tau de tel...ca poate nu gasesc intrare p-acolo ....sau mai simplu sa ne intalnim undeva..sa plecam in colo ..
noh...ce facem maine?Last edited by Cristi_Xp; 19 May 2007, 23:29.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
De data aceasta am fost trei, pt ca ne-a onorat cu prezenta si domnul Cristi, care a trecut cu bine peste chinul trezirii de dimineata si s-a inviorat si el cu cateva ture. O sa urmeze si filmuletelesigpic
Comment
-
sa-mi trimiti si mie in mail alea .avi
sa nu le pui aici..ca e material compromitatorPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pentru bucuresteni am votat nota 10 pentru timisoreni nota 4 ca nu ne-am strins mai multi desi suntem multi mai numerosi pe forumLast edited by Cristi_Xp; 20 May 2007, 21:36.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
asta nu te-a oprit pe tine sa vii nu???
apropo tia placut ca teai dat??
daca se vrea o alta locatie sau o alta ora propuneri
cristi sa--mi editezi te rog postul de mai sustoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by virtualmansorinasta nu te-a oprit pe tine sa vii nu???
apropo tia placut ca teai dat??
daca se vrea o alta locatie sau o alta ora propuneri
cristi sa--mi editezi te rog postul de mai sus
Da sa nu-ti spun ca m-am urcat cu mareom si dupa 2 ture..i-am zis sa ma lase jos
Nu imi place deloc senzatia care ti-o ofera suspensia stock....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu m-am mai dat...s-a mai dat el vreo 2-3 ture...am polishat capota ca avea un polish si mi-am scos niste zgarieturi..si am plecatPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment