Intalnire in Timisoara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic sa votam pentru simbata sau duminica, ora si locatie pentru intilnire
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• lasa......trec examenele si mai vedem atunci......si in plus nu tot timpul am masina disponibila,pt ca nu e numai a mea, e masina de familie.....pana nu vin la intalnire nu mai zic nimic....asa e bine????

ps: am vazut la prima un reportaj despre intalnirea din parcare de la selgros

Comment

• pai poti veni si pe jos sau cu altcineva pot sa te aduc eu de ex
        totul este sa vrei
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by virtualmansorin
          eu zic sa votam pentru simbata sau duminica, ora si locatie pentru intilnire
          Eu as zice pe sambata dupa-masa intre orele 16:00 si 20:00 (alegeti voi cand vreti). E bine?
          sigpic

Comment

• eu zic duminica...e mai linistit acolo duminica
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Bine si duminica. E bine la ora 19:00 ? Eu nu pot mai devreme ca sunt plecat din TM si in plus la ora aia este mult mai suportabila caldura
              sigpic

Comment

• asteptam mai multe pareri

Comment

• duminica la 19 e bine

Comment

• Ok, atunci anuntati pe toti prietenii vostri care au fost si care vor sa vina sa ne inatlnim duminica la 19:00 la locul cu pricina ;) . Sper sa ne adunam din nou ca ultimele doua dati (daca nu chiar mai multi).
                    Putem eventual dupa aia sa mergem undeva la un suc/bere daca sunt doritori
                    sigpic

Comment

• duminica la 19:00 e Ok. Voi veni si eu

Comment

• contati pe mine! vin si pe jos daca trebuie
                        sper sa tirasc inca un preten dupa mine. unu calm, dar da bine la numar
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by crististreulea
                          contati pe mine! vin si pe jos daca trebuie
                          sper sa tirasc inca un preten dupa mine. unu calm, dar da bine la numar
                          Nu vii cu golanu tau? Daca nu ai masina la dispozitie duminica da-mi un PM si vin eu dupa tine. Promit ca nici nu o sa te las pe drumuri asa cum l-a uitat sapt. trecuta Cristi_Xp pe Ovae
                          sigpic

Comment

• grrrrrrrrrrr mah da nu mai terminati?
                            Am ramas dator la om cu un suc... )
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• multam mare om! tare multam. la mine nu-i bai de transport, mai am o caruta in curte. e din '73 mertanu da te duce unde trebe. deci clar vin, orice ar fi. dar nu vin cu golanu...
                              norocu' lu ovae ca aveam presurile la start, asa ca a ajuns si el acasa )
                              si totusi, locu cu pricina e tot acolo unde a fost uitat ovae?
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• pot sa ma alatur si eu ))))))))?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google