da..pacat ca n-ai fo...dadeai si u cu subsemnatu la duba de politie
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lasati ca de acum incolo nu cred ca ar fi o idee buna sa mergem la Iveco, pt ca suntem prea multi si o sa incepem sa avem probleme. Eu as propune ca incepand de duminica asta sa ne intalnim la Sag, unde putem sta linistiti si la un gratar, suc, bere etc. Singura problema e ca nu avem unde ne da si asta zic eu ca e o mare problema. Asteptam si niste pareri daca stie cineva vreun locsigpic
Comment
-
Originally posted by PytyykDa chiar duminica nu le lasati si voi sa respire putin la iarba verde,mai salvati si din cauciucuri,si mai simt si ele miros de mici,gratare si COLAPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu sar din schema urmatoarele 2 weekenduri
amu in weekend imi vin verii din italia.
weekendu' celalalt weekend imi vine cineva de la ploiesti... si asa o tin intr-o distractie.
sper totusi sa fentez cumvaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by GOLAN91Mai cand mai faceti liniute , faceti si voi 1,4 vs 1,5 plz , ca voi aveti ocazia ... noi.........
uite aici liniuta intre golanul meu 1.5dCi rosu si 1.4MPi albastru
l-am facut 2 din 2.
data aviatoare cind mai provoc pe vreunu, o sa fie un 1.6 8valveLast edited by crististreulea; 28 June 2007, 20:39.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment