Nu este nimeni din Timisoara sau din zona care vrea sa mearga la SIAB 2007? Haideti sa ne strangem si sa mergem impreuna acolo si facem cu ocazia asta si o intalnire mare impreuna cu constantenii si bucurestenii
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ii zici ca te duci la un curs sa inveti lucruri noi... subiectul cursului este: Cum sa fi un sot si un tata perfect(bonus lectii de dat cu matura si retete de ciorba)
Sau ii poti zice ca te duci in bucuresti la un Traducator sa-ti traduca cartea primita in dar de la ea...
sigpic
Comment
-
@FLORYN: aici este raspunsul ei
deci ne vedem acolo..unde o fi :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Ok, Cristi, am citit raspunsul si este nasol rau de tot frate. Dar ceea ce ma mira pe mine cel mai mult este ca din Timisoara nu suntem mai mult de 4 maxim 5 impatimiti care venim la intalniri. Daca nu reusim sa ne miscam cativa km prin in oras la o intalnire o data pe saptamana, atunci nici nu cred ca mai are rost sa ma gandesc ca am putea merge pana la Bucuresti la SIAB.sigpic
Comment
-
sfatul meu.du te cu toate consumabilele in plasa dupa tine.
placute frana auto europa-2mil vs lucas originale scrie TRW pe cutie made in germany 700.000 lei vechi pe bd. Rebreanu la piese auto.
alea de fabrica mau tinut 26000km si astea lucas au vreo 30000 si mai am pe ele strat de vreo 10mii.
la mine tin putin ca merg aproape doar in oras si am si piciorul greu
Comment
-
placutele la ciclop sunt 600 mii ,si nici nu se recomanda sa pui de alea de dacia ca sunt prea tari,se strica disculPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by suruda uite aici si o copie a procesului.
ART. 148
11. să aibă aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, lunetă ori pe geamurile laterale, care restrâng sau estompează vizibilitatea, atât din interior, cât şi din exterior, cu excepţia celor omologate şi certificate, prin marcaj corespunzător, de către autoritatea competentă;
deci daca zici ca ai omologare RAR poate sa se spele pe cap gaboru cu procesul verbal...
Comment
Comment