If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Exact la ora 16:01 este startul primei masini in prima proba de la super rally 2010. Daca doriti puteti sa va intalniti acolo si dupa aceea sa mergeti in alt loc. Nu de alta dar si asa la stadion nu cred ca aveti ceva planuri. Aici macar va uitati la ceva. Eu particip la aceasta etapa cu Seba in dreapta si iau starul la 16:04, adica a doua masina. Ovystar cu Lauretta in dreapta ia startul cred la 16:13, adica a cincea masina. Ceva cu adevarat spectaculos veti vedea la 16:37 (adica Subaru)
Da Gigi dar Rally e azi la 16 si intalnirea maine la 16.Azi nu e nici o intalnire LC,poate cei care vor sa vada si pot veni la rally se intalnesc acolo.Si sambata in 26.06,doar e de la 9 rally.
@mareom: un copilot mai usor nu ai gasit? cu Seba pierzi timp mult (ar trebui doar jumatate de Seba sa urce in masina)
Eu zic ca mai bine pierd ceva timp dar nu incasez penalizari pt greseli de traseu sau de road-book decat invers. Asa ca pt etapa asta Seba is the man for the job
Maine nu vin la intalnire, merg in deplasare, sa-i sustin pe Mareom, Seba, Ovystar si Lauretta. Va rog sa aveti la voi un aparat foto sa faceti poze! Distractie placuta la intalnire!
prezenti
- adimrv si fratele
- coco_chanel
- pervert_dory
- 3nergy
- 18was
- TM80MAT
- bro
- vlad_andrei
- unknown
- crististreulea
- tacanel
- marin_tm si bogdana
- Cristi_XP
pe final, asa inainte de ora 23:00, s-au testat putin cateva masini, tractoarele au fost foarte la moda
si nu in ultimul rand, felicitari lui mareom si seba pentru locul I la rally nelicentiati
Prezenta la intalnire Timisoara sambata 26.06.2010 la stadion ora 16:01 sharpi
1/5 adimrv + fratele - cu proiectorul ceata
2 coco_chanel - cu pleoape deosebite
3 bro - multumesc de gest
4 TM80MAT - copilotul meu
5 3nergy - cu 2 ursi la putere
6 18was - parchat, ca la reprezentanta
7 crististreulea - mersi, ai grija la mana
8 unknown - te mai asteptam pe la noi
9 tacanel - cu tir-ul vrea stikere
10 Ovi30 + Alex de 1.5 ani - scump baiat
11 Wildserb + fata - trebuie sa-mi iau statie
12 vlad_andrei - niste stikere negru cu alb ar merge la tine
13 pervert_dory - ti-a fost laudat-a masina
14 Cristi_XP - adus de streulea
15 marin_tm + prietena - cu masina curata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment