If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salve,
vreau o piesa facuta la strung.
problema este ca are un filet mai fin si doresc un material de calitate(inox sau dural)
Aveti ceva cunostinte in domeniu.
Despre asa ceva e vorba
100 cu 41 mm Uploaded with ImageShack.com
Sa schimbi furca e scump rau si implica multe modificari, pana la schimnarea completa , inclusiv roata, etrier samd.
Sa schimbi doar tuburile, greu gasesti mai lungi de acelasi diametru si iarasi is scumpe.
Asa ca cheapest way e cu distantiere.
So....stie cine un strungar care sa aiba skilurile si materialul necesar?
Am cunostinte ca strungar si frezor . Atat pe aparate cnc cat si manuale . Ideea este ca tu trebuie sa te hotarasti din ce material vrei , ce duritate , clasa materialului , etc. Am sa vorbesc cu el , poate face . Depinde de tine restul .
Este unul bun la RATT pe Take Ionescu in zona Badea Cartan.A fost si Crististreulea, Cristi Xp,Virtualmansorin si altii pe la el si au fost foarte multumiti.Si nu e foarte scump...
Al meu strungar la sat e plecat in starinataturi. In TM am gasit 2, unul nu prea mi-a palcut cum a vorbit cu mine la telefon, al doilea e cu intermediar.
Dati-mi va rog numarul lui de telefon sau adresa si programul ca sa vad cum fac sa ajung.
Multumesc anticipat
Raul, si eu sunt strungar dar nu pot sa scot si nu prea am timp de fuserai-uri...in schimb pot vorbi cu un fost coleg de-al meu care lucreaza ca strungar la Continental....piesa din poza o ai fizic ??? doresti o replica dar sa fie din inox ???
iti recomand sa te duci si cu piesa model (daca o ai) si cu furca motocicletei. obligatoriu trebuie calibrata pe ea daca vrei sa iti intre (posibil sa o faca mare) sau sa iti joace piesa si apoi sa te trezesti ca musti din ghidon la vreo groapa.
pai de asta am zis meserias de meserias, ca pot duce doar capacul si pe baza masuratorilor pe capac (unde e filetul si santurile de rigoare) sa fac piesa dorita de mine. Filetul e de 1.
Am mers la un nene pe str. Martir Ion Miron, recomandat de un mobrist de al meu. Imi face din Inox doua piese, 2 cilindri din propilena si o bucsa la 200roni. umpik peste bugetul meu dar mult sub pretul din UK sau al altui strungar online.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment