Dupa 3 zile de cautari si mesaje fara nici un raspuns apelez la localnici pentru informatii.
Pe scurt...sufar de criza varstei de mijloc, cu 10ani mai devreme ( in urma unui necaz am suferit un soi de iluminare) si vreau odata sa ma dau racing intr-un cadru organizat, sa mor impacat ca am incercat si am fost pilot pt. 1 zi (minim)
Clar e nevoie de subsemnatul si o masina in mintile ei...dar de ce mai este nevoie ?
pentru raliu am vazut o groaza ce cerinte(safety si alte dracovenii scumpe)...asa ca zicem pas si ne orientam catre ceva si mai local adresat amatorilor unde se poate participa cu o masina stock.
Am inteles ca ar fi niste useri locali ce fac chestia asta, ii rog sa iasa la rampa si sa prezinte cu ce se mananca motorsportu pentru tonti
ps: nu vreau topic NFS si bascalie, chiar vreau sa adun toate informatiile necesare
Din ce am gasit, ca cerinte pentru masina la LoganCup ar fi urmatoarele si se invart in jurul a 4000-5000e
Kit Macadam (5500 EURO)
1. Roll bar
2. Oale suplimentare amortizoare
3. Scaune Toora+suporti scaune
4. Centuri Toora
5. Pedale
6. Sprijin picior stang
7. Volan Toora
8. Reazam picioare copilot
9. Extinctor interior+motor actionat din masina
10. Intrerupator electric general
11. Jante macadam Toora 15"
12. Arcuri+amortizoare fata/spate
13. Verso macadam
14. Fuzete+rulmenti macadam
15. Tiranti ranforsati
16. Tampoane motor+cutie ranforsate
17. Sigurante capota+portbagaj
18. Scut 7 mm Dural
19. Esapament
20. Protectie conducte frana+benzina
21. Protectie gat rezervor
Kitul de asfalt (3900 euro)
Cutie de viteze cu grup scurt - 1.640 euro
Kit suspensie asfalt - 1.975 euro
Calculator injectie - 200 euro
Filtru aer Green - 64 euro
Montaj kit - 1500 euro
Pe scurt...sufar de criza varstei de mijloc, cu 10ani mai devreme ( in urma unui necaz am suferit un soi de iluminare) si vreau odata sa ma dau racing intr-un cadru organizat, sa mor impacat ca am incercat si am fost pilot pt. 1 zi (minim)
Clar e nevoie de subsemnatul si o masina in mintile ei...dar de ce mai este nevoie ?
pentru raliu am vazut o groaza ce cerinte(safety si alte dracovenii scumpe)...asa ca zicem pas si ne orientam catre ceva si mai local adresat amatorilor unde se poate participa cu o masina stock.
Am inteles ca ar fi niste useri locali ce fac chestia asta, ii rog sa iasa la rampa si sa prezinte cu ce se mananca motorsportu pentru tonti
ps: nu vreau topic NFS si bascalie, chiar vreau sa adun toate informatiile necesare
Din ce am gasit, ca cerinte pentru masina la LoganCup ar fi urmatoarele si se invart in jurul a 4000-5000e
Kit Macadam (5500 EURO)
1. Roll bar
2. Oale suplimentare amortizoare
3. Scaune Toora+suporti scaune
4. Centuri Toora
5. Pedale
6. Sprijin picior stang
7. Volan Toora
8. Reazam picioare copilot
9. Extinctor interior+motor actionat din masina
10. Intrerupator electric general
11. Jante macadam Toora 15"