La Oradea se face ceruirea la Auto Bara,pe calea Clujului.Masina mea este din 2005 si am primit si protectiile de aripi.
Program Gratuit De "CERUIRE" La Auto Europa
Collapse
X
-
QUOTE=gogoasha69;168516]Face la toate masinile sau numai la un anumit lot ?[/QUOTE]
Se Fac La Masinele 2004 2005 2006
Se face la aproape toate service-urile din tara si este gratuit este un program antioxidare(antirugina)
Originally posted by adriSe face la aproape toate service-urile din tara si este gratuit este un program antioxidare(antirugina)
Se face la masinile 2004 2005 2006 este gratuit si se face aproape la toate service- urile din tara este o solutie pe baza de ceara care se introduce in praguri stalpi usi si lonjeroane
Originally posted by adri View PostQUOTE=gogoasha69;168516]Face la toate masinile sau numai la un anumit lot ?
Portbagajul Nu Se Vopseste Dar Oricum Nu Am Ridicat Niciodata Mocheta ,bine Ca Nu Mai Este Rugina Acum E Ok
Eu Zic Sa Mergeti La Service Si Daca Nu Primiti ScrisoareLast edited by Cristi_Xp; 22 March 2009, 23:08.
Comment
-
sall si eu am fo informat de chestia asta si m-au chemat (masina ii din 2005) am primit mocca acele protectii oricum le aveam puse de dinainte si s-au uitat in portbagaj la roti acolo si doar intr-o parte s-au vazut urme de rugina, dupa ce am ridicat-o am vaz ca doar acolo au antigonat-o su nus ce drac au facut .DACIA
Comment
Comment