If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Amintiri din copilarie ...by Seba,Tavi & cine mai vrea
Amintiri din copilarie ...by Seba,Tavi & cine mai vrea
Bubule, pe Seba il mai (ne mai) loveam cand eram mici si nu picam de acord cine sa piloteze naveta catre luna (nu intru in detalii, aveam noi o naveta).
Acum proiectul s-a abandonat din lipsa de fonduri, asa ca nu ne mai ciondanim.
Si tot din lipsa de fonduri pt naveta s-a incercat o pluta de mers pe dunare si cineva si-a taiat unghia de la degetul mare cu toporul incercand sa faca modelul la scara... mai tii minte cum ai stat acasa 2 saptamani ca nu puteai tine stiloul in mana? Daca nu ma insel, cu un an inainte parca am avut eu piciorul in ghips si ii puneam pe astia din clasa sa dea suturi sa vedem daca-i doare piciorul
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
INUMAN.
Da, normal ca-mi aduc aminte. Cu o zi inainte de al pune in ghips pe al tau picior, ti l-ai scrantit rau de tot (de unde s-a tras ghipsu), trebuia sa mergem toata scoala (clasele I-IV) la cinema era film cu PIEDONE, eu desigur ca am ramas in urma cu tine si NU s-a dat drumu' la film pana ce n-am ajuns si noi.
Amintiri amintiri...Cum naiba au trecut asa repede anii
PS: si acum unghia de la dejtu mare e despartita in doua la mine ))) , asta e forever
PPS: ce ma distra cum rezolvai problemele la matematica, nici doua trei calcule nu faceai si dadeai rezultatul final (care in 99,99% din cazuri era cel bun) de se criza ca naiba profa de mate :''unde e rezolvarea!!!!???!!!!'' )))
Da, mah, tavi, ce vremuri....Acu' mi-am adus aminte ca ieri de cum mergeam la filmul ala incolonati si au stat toti juma de ora dupa noi ce vremuri...
si cum saream gardul scolii sa bem brifcor la aprozar...Cum ne fugareau tiganii prin gardini cand dadeam mingea peste gardul scolii...Frateeeee ce trece vremea...Cate prostii am mai facut noi doi si de care nu ne mai aducem aminte?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Tunie drasii'n cinie, boris...Doi prieteni depaneaza amintiri si tu faci misto
normal c-am avut aprozar. Tu macar mai tii minte cico, brifcoru' si inghetata "polar"? Dar halvita si merele pe bat invelite in glazura de zahar? Ce vremuri, dom'le...
Seba, inghetata POLAR era cea mai BUNA, era impachetata ca un pachet de unt (mai stiu colegii ce inseamna un pachet de unt adevarat??), doamne cat de BUNA era...
Auzi...Sincer, iti mai aduci aminte cand tiganu ala mi-a furat caciula de pe cap?? (nou nouta, cu o zi inainte mi-a cumparat-o mama).
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment