Deschid acest thread cu intentia de a da de cineva in timisoara care sa poata face aceasta operatiune de a imbraca volanul unui logan in piele naturala.Astept opinii,pareri sau sugesti legate de acest lucru.
Imbracat Volan In Piele Timisoara
Collapse
X
-
E un tip din craiova care imbraca...Da un search pe google si o sa gasesti topicuri pe diferite forumuri.
hint cauta : "volane in piele " pe un celebru site de licitatii online din romania care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu e-bayLast edited by NerviiMei; 25 November 2008, 04:01.
-
Este unul si in Arad. Ia legatura cu 10_Tacles. Il poate imbraca si in 2 culori, si cu piele gaurita, etc... Am inteles ca volanul, cotiera, maneta de frana si burduful schimbatorului te costa cam 300 lei (manopera plus material). Si eu vreau sa il imbrac... cica intr-o zi e gata.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
da este o fasie de piele la Carrefour la 50 lei cu ate cu tot...oare nu merge?
Comment
-
dinaia am eu amu pe volan. chiar daca e luata din praktiker cu 30 lei.
problema apare la legare, siretul dat de ei e prea scurt.
am facut eu un alt siret din ata cerata si ca sa nu taie pielea, am pus-o in 3.
pina aici e usor, ca sa o fixez pe volan mi-a trebuit mai bine de o ora si mi-am rupt degetele.
febra musculara nu se mai pune.
fac o poza si o urc sus mai pe searaLast edited by crististreulea; 5 March 2009, 23:49.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
am descoperit un atelier unde e unu care e super tare. Iti imbraca toata masina(scaune plafon tot) si e foarte foarte ieftin! Cum mergi spre AEM e un magazin de motoare `nomad` pe dreapta. In spatele magazinului se intra pe o usa laterala. Merita sper sa o imbrac toata pana la anu(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Comment
Comment