Si de la mine niste poze de cand aveam numarul pierdut...la munte nu am decat 3 poze cu masina, in rest doar peisaje :P
Noi Cu Masinile Noastre
Collapse
X
-
La munte am fost ca aveam drum la breaza pentru admiterea la armata si numarul l-am pierdut in vreo groapa pe centura spre otopeni sau o fi fost furat in parcarea de la otopeni cand am fost dupa maicamea.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Ei...florin bine ai venit in LoganClub Tulcea, cei care nu te stiu inca bine asteapta detalii de la tine cum ar fi modelul masinii, ce motor ai...si asteptam eventual si niste poze.SalutDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
inca o data...ramaneti pe subiectul thread-ului . Daca vreti sa stai de vorba despre orice altceva incercati la "discutii generale" . Trebuie sa fie ordine si pe aici pe la noi.Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Da, ai reusit...se pare ca intalnirea sa amanat pentru duminica viitoare, insa vorbim diseara la intalnire vedem ce zic si ceilalti, dar in principiu e programata pentru duminica viitoare..27.09.2009Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
Comment