Felicitari....e super prezentarea...
Noi Cu Masinile Noastre
Collapse
X
-
Originally posted by mmilian View PostFelicitari....e super prezentarea...sigpic
Comment
-
Eu zic ca o zi placuta pentru sedinte foto ar fi intr-o duminica frumoasa cu soare la o intalnire,si asa cum zice geoga sa fim toti ca sa iasa ceva frumos,nu sa fie guri rele dupaia.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Eu o sa iau legatura cu baiatul si vomvedea ce decide si el Dar pot spune ca am gasit si la noi in tulcea un baiat foarte priceput care ne poate ajuta Sper sa il poat aduce la urmatoarea intalnire sa il cunoasteti si voi,e un bun prieten de-al meu din copilaria mea zbuciumata Ne poate ajuta cu multe si se si pricepe la ce face...o sa vedeti
P.s. Rog ca acest subiect sa fie discutat in topicul Discutii generale. Sa fie putina ordine si pe la noi. Multumesc.sigpic
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=w9EXNAW-Z4U A doua creatie Tulceana,Un pic mai stilizata. Sper sa va placa.sigpic
Comment
-
O poza cu un numar de km parcursi mai inedit ) gen jackpot pe la aparateAttached FilesDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
Comment