In primul rand va salut pe toti (atat membri Logan Club Tulcea , cat si pe toti ceilalti). Dupa cum am scris in titlu, in acest thread vreau sa vorbim despre traficul din oraselul nostru (Tulcea). Vreau sa aud parerile voastre personale despre soferii pe care ii intalniti destul de des pe strazile din oras si despre modul de condus pe care-l abordeaza acestia. Parerea mea, este ca sunt extrem de multi pentru un oras destul de mic, iar pe langa faptul ca sunt multi, marea majoritate sunt cam paraleli...sau cel putin numai de dinastia am avut eu parte pana acum..(apropo este a 2-a oara cand gasesc masina lovita in parcare si fara sa lipsesc mai mult de 10 minute in ambele cazuri). Nu stiu...prefer sa va ascult si pe voi.
P.S.: in felul acesta reusim sa-i ajutam pe cei care vor sa vina in vizita pe la noi...in Delta la pescuit sau la Sulina / Sf. Gheorghe la mare; sa aibe idee cam ce ii asteapta de la intrare si pana la vapor sau locul unde vor sa mearga.
P.S.: in felul acesta reusim sa-i ajutam pe cei care vor sa vina in vizita pe la noi...in Delta la pescuit sau la Sulina / Sf. Gheorghe la mare; sa aibe idee cam ce ii asteapta de la intrare si pana la vapor sau locul unde vor sa mearga.
Comment