cred ca sunt masini cat juma din locuitorii tulcei
Traficul Din Tulcea...
Collapse
X
-
am auzit ca hogea nu stie sa numere ) cam mult dupa parerea mea.. la cat de mica e tulcea puteam sa mergem si pe bicicleta (ca aia din olanda sau mai stiu eu ).. macar de erau drumurile cat de cat bune , dar se pare ca pe langa "incompetenta" institutiilor de drept, mai este si o problema legat de solul nostru ?! ...M1shu
Comment
-
Ce se face acum in centru legat de asfaltat si alte "munci agricole" este un praf de are in ochii celor care se pregatesc de vot Dar de data asta au cam dat kix Ca foarte multa lume e tare nemultumita de felul in care merge treaba pe la noi in oras Se asfalteaza ca mai apoi sa se sape Numai la noi se poate face asa ceva E intradevar o mare bataie de jocsigpic
Comment
-
si cica la primarie au ramas bani nedati pt asfaltarea drumurilor.. s a licitat mai putin decat avea primaria de oferit.. banii ramasi cine stie pe la ce departamente ajung..cei care au licitat cu sume mici (pt a obtine lucrarea) acum isi dau seama ca nu le ajung banii asa ca , o sa faca niste lucrari superficiale... trebuie sa lase ceva si pt viitorul guvern, nu pot ei sa le repare pe toateM1shu
Comment
Comment