Traficul Din Tulcea...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

acolo te rog frumos este nevoie de reparatii este conducta de apa menajera din e3 si chiar este nevoie acolo nu se pune sa mergem pe libertatii sa vezi cum este acolo

Comment

da geoga te inteleg este nevoie da de ce nu au facuto dinainte si daca sau apucat de sapat tot nui terminat de vreo luna si ceva....offff

Comment

asa e ala noi ce sa faci tarim in romania ai asta e

Comment

offf romania asta ne mananca noua sufletele

Comment

re all

nu avem ce face cu bune si rele e romania noastra..

Comment

nu a noastra e a tuturor

Comment

pan la urma asa e

Comment

O sa ajungem sa caram galeti de pietris din curte sa ne astupam gropile...pana una alta, oare chiar toate strazile cu piatra cubica sunt monumente istorice?, eu stau pe strada pietruita si o sa trancane masina dupa un timp se satura si ea...
                  Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

in norvegia e o groapa la cateva sute de kilometri. la noi sunt sute de kilometri fara o portiune buna...asta ca sa nu mai vorbesc de bizonii din trafic...nesimtiti si lipsiti de norme in ceea ce priveste condusul
                    Last edited by quarkk; 13 July 2009, 01:33.
                    Nu mă înjura, şi lui Noe i-au trebuit 40 de zile ca să găsească un loc de parcare...

Comment

mai baietzi nu stiu de ce ne batem noi capul cu prostii dinastea ca oricum nu se intampla nimic.

Comment

faratilor eu zic sa nu ne mai batem capul aiurea sunt alti pusi sa gandeasca ptr noi

Comment

si nu numai geoga, iei gandesc cu buzunaru credema

Comment

azi la noi a fost un trafic infernal puteai sa te plimbi cu barca daca nu aveai masina

Comment

Da, de cate ori ploua tare prin tulcea si treci prin centru esti cu masina pe val,ia scutit pe multi de spalatul masinii oricum
                              Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

da cel mai misto este in vest acolo chiar poti sa dai la peste...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google