@ q_acdc - Asa este la noi e toate bune si frumosi ca am fost si noi pe la Bucuresti in ultimul timp si un coleg a avut masina sparta ,eu in schimb imi cruceam ochii pe strazile Capitalei ca sa nu ma loveasca vreounu. Ca la voi la Bucuresti se aplica legea Junglei...fara suparare. Oricum am invatat o treaba superba ...Cand vrei sa-i tai calea lu unu,inainte saluta si apoi poti sa fac miscarea...parca se inmoaie omu frate,adica asta ar fi parerea lor.
Traficul Din Tulcea...
Collapse
X
-
nu e rau drumu este extraordinar de prost.....tampiti astia de parlamentari nu fac nim impreuna cu primari...bine ca isi cumpara iei masini luxoase pe drumuri de tot rahatu ca apoi sa repare masina statului tot undeva unde e cineva de la el din familie si asa mai departe .....acolo se duc bani romanilor ~X(
defapt imi cer scuze acolo se duc bani celor de la LOGAN CLUB pe reparati si piese de masina;)))
Comment
-
Ce se mai aude in legatura cu traficul din Tulcea? Au mai aparut gropi noi, s-au mai reparat altele?....sensul giratoriu de pe babadag au inceput sa il faca sau deja e gata?
P.S. In curand o sa ajungem sa nu mai fim "satu cu semafoare" ci " satul cu sensuri giratorii "Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
da chiar...ne-a distrus primarul asta
nu mergi doua trei sute de metri ai denivelari din alea la trecerile de pietoni!...mai mergi putin dai de intersectie!
acum mai nou de cateva saptamani au pus denivelari si pe 1848 prin zona florariei...
mi se par foarte aiurea atat de multe denivelari:|
Comment
Comment