If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scrisul este de 2.5 cm si astea sunt tricourile finale si masina are inaltimea de 10 cm
de ce s-a renuntat la inscrisurile hotarate anterior?
sau mai bine cand s-a luat decizia aceasta!?
asta in caz ca se doreste sa se explice si celor care habar nu au ...
Pai nu sa dat comanda inca? Eu credeam ca deja sa stabilit modelul si culoarea ...si nici cu siglele,parca sa stabilit modelul siglei, ce lipseste acum?
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Pai cum sa se dea comanda daca nu am toate datele necesare?
Deci daca vreti sa le faceti la Galati imi trebuie dimensiunile fiecaruia(pe site-ul pus anterior gasiti si dimensiunile tricourilor),numarul de bucati si trei culori...prima va fii cea de baza iar urmatoarele doua rezerve.Si evident de care doriti Polo sau normale.
Pai dimensiunile imprimarilor din cate am vazut s-au stabilit, ramane marimea tricoului pentru fiecare in parte. Tricoul ramane albastru, tip polo cu scris LoganClub pe fata cu scris Logan(rosu) Club (alb), iar scrisul de pe maneci, dreapta numar inmatriculare, stanga numele preferat scris tot cu alb, iar pe spate schita de logan culoare neagra la fel si LoganClub Tulcea scris sub schita tot culoare neagra. O sa incep eu cu datele tricoului.
Numar inmatriculare: TL-90-DNY (sau 90-DNY depinde cum incape mai usor)
Numele: Danny
Marime tricou: XL
P.S. Daca mai sunt completari si m-am grabit eu va rog sa-mi spuneti dar candva trebuie data comanda asta ca dureaza prea mult deja...
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
asa cum a spus LCM am stabilit la ultima intalnire culoare pentru a nu mai copia/imita/irita alte judete si inscrisurile de pe tricou sunt stabilite.
model polo- culoare neagra, inscrisuri albe
Nr. inmatriculare : TL-55-SBG
Nume : Bogdan
Marimea : XL
Dar ce are culoarea albastra? Si daca au si celelalte judete ce? Acum trebuie sa fim privati de ce au alte judete ca sa nu ii copiem...aiurea dar ma rog, negru nu iese bine in combinatie cu alte culori cum ar iesi albastru, e totusi vara(negru atrage caldura si mai avem un model tot pe negru), despre tricoul alb ce parere aveti, sau un verde lemon ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment