eu am inteles ca 40 ron
Tricouri Logan Club Tulcea
Collapse
X
-
Bai eu mor de cald cu tricou alb pe mine si voi vreti negru? Daca tot vreti sa nu copiati pe altii, Timisoara are negru, ce facem, ii copiem acum? Daca va faceti pe negru eu unul optez pentru alta culoare, daca se poate la valeriu bine,daca nu ma interesez in alta parteDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Alegeti-va culoarea de Aici sau de aici si cum v-am spus si in posturile de mai sus...incercati sa va hotarati la 3 culori...prima de baza si urmatoarele de rezerva in cazul in care nu au acea culoare.Dati clic pe culoarile disponibile si veti vedea tricoul in culoarea aleasa.Vreau de la voi dimensiunile (scrie pentru fiecare dimensiune cati cm are fiecare tricou) si numarul de bucati.
Deci 3 culori
dimensiuni,
numar de bucati.sigpic
Comment
-
Eu mi-am ales culorile astea, daca mai sunt doritori la culori dintre cele expuse sa zica...codurile la culori nu imi apareauDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Oricum nu am mai auzit nimic de tricouri din partea nimanui, se pare ca batem pasul pe loc, pana la urma ai dreptate Bogdan, ca nu il purtam in fiecare zi si o sa accept si eu sa fie pe negru daca tot insistati pe culoarea asta numai ca...pauzaDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
Comment