If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fratilor vin si eu numai sa nu plec la galati
dar in proportie de 80% vin. adevarat a inviat si multa sanatate la toata lumea mai ales fratilor loganisti.
scuze dar nu mai ajung la galati weeku asta a intervenit ceva dar sapt viitoare sper sa ajung....apropo "danielliviu" la ce ora aveti voi intalnire si in ce zi?????
ms astept rasp
scuze am uitat azi vin si eu la intalnire..
Last edited by alex_; 24 April 2009, 13:19.
Reason: Automerged Doublepost
La urmatoarea intalnire cred ca ne vom intoarce la periferia orasului mai precis la metalu in parcare fiindca am vazut ca nu e loc si de noi in parcarea de la egreta In plus o sa vin cu o idee noua. Sa ne inscriptionam si niste tricouri cu logan club tulcea si poate sa ne facem si o emblema ca restu
p.s.Ora va ramane aceeasi numai ca se schimba locatia,va fi tot la 10 dar in parcare la metalu
Noi am ales locatia noua cu scopul de a ne putea inmulti Dar nu am avut succes Asa ca vom ramane putini dar uniti si vom mai vedea ce se mai prevede pe viitor
Nu am avut timp sa pun mai nimic si cred ca o sa ma las si de fotografie Cu aceasta ocazie fac si un anunt public "Logan Club tulcea cauta fotograf oficial" Asta ca sa pot scapa si eu de povara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment