Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Totusi am o poza care o sa va placa...
    Attached Files
    sigpic

Comment

• salutare

cf mai fratilor vivi vrei sa scapi de post lasa asa k e mai bine te mai ajut eu daca e si sa ramenem asa k o sa se afle in toata tara si o sa zica k nu suntem seriosi de ne tot schimbam posturire si u vrei sa te schimbam si nichy lasa asa cum suntem

Comment

• ce e cu mine geoga ?

Comment

• vivi vrea sa nu mai faca poze u nu mai vrei sa mai fii organizator nasol asa

Comment

• salutare fratilor parerea mea eu zic sa ramanem asa cum suntem acuma.... ii cam dau dreptate d-mnului geoga ......

Comment

• salutare

ms domnule alex k ma sustii

Comment

• Stati linistiti oameni buni,era decat o mica paranteza ce am spus eu in legatura cu schimbarea postului Raman al vostru fotograf, mai ales ca ma ajuta si Geoga.
                sigpic

Comment

• pai ma vivi

Comment

• cum sa nu te ajutam....... daca te-am pierdut si pe tine se duce draq tot

Comment

• eu raman organizator de intalniri...daca voi vreti...eu am zis sa cedez ca eram in spital si nu puteam sa vin la intalniri acum sunt FRESH

Comment

• asa mai baieti parca va reveniti

Comment

• pai normal ce naiba ati patit ...... doi trei sa fim da buni nu sa ne mancam unul pe celalalt.....

Comment

• baaai dar activitate aci...ma scuzati de intarziere am prins"bariera"...cum a ramas cu tricourile?? eu am vazut ca in ct in carrefour se fac si imprimari...nu stiu pret dar cica nu e prea scump...ce ziceti?? eu o sa mai fac un drum la ct cred ca duminica si intreb.
                            Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• ok intreaba si u si merge alex unde stie vivi

Comment

• da mergem unde putem numa sa rezolvam problemele astea cu tricourile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google