fratilor o intalnire nu mai facem??
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
Originally posted by Simon View Postbaaai dar activitate aci...ma scuzati de intarziere am prins"bariera"...cum a ramas cu tricourile?? eu am vazut ca in ct in carrefour se fac si imprimari...nu stiu pret dar cica nu e prea scump...ce ziceti?? eu o sa mai fac un drum la ct cred ca duminica si intreb.sigpic
Comment
-
Alex la intalnire a fost destul de bine numai ca ne-am intalnit in doua etape,odata au fost geoga cu adi si daniel de la galati si in a doua parte eu si bogdan Numai ca noi am fost pana la geoga acasa ca el isi spala masina si noi fiind colegi buni am mers sa il "ajutam" sa scape de o sticla de suc si de cateva alune Si tare distractiv a mai fost,pentru mine unul totusisigpic
Comment
-
asa deci??? si nu ne puteati chema si pe noi inca o data?? ce daca ne intalnisem dimineata la 10 cand de fapt ar fi trebit sa vina toata lumea?? ati mancat si ati baut voi!! VAAAAAII urat, foarte urat!Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Si a sosit marele moment cand ar trebui sa imi cer scuze dar...nu o facCa nu imi pare rau ca am mancat alune si am baut suc. Muahaha...
Originally posted by Simon View Postasa deci??? si nu ne puteati chema si pe noi inca o data?? ce daca ne intalnisem dimineata la 10 cand de fapt ar fi trebit sa vina toata lumea?? ati mancat si ati baut voi!! VAAAAAII urat, foarte urat!sigpic
Comment
Comment