Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baieti da de poze nu se mai ocupa nimeni???

Comment

• ba da da nu mai avem timp lasa k o mai apara si poze daca e nevoie

Comment

• Eu v-am spus ca numai pot face si poze Ca nu am timp sa le scot de pe camera si sa le fac upload Imi cer scuze dar timpul meu liber imi este oferit cu portia Am mentionat si mai demult ca vreau sa imi fie luata aceasta obligatie Nu am fost inspirat cand am cerut asa ceva
        sigpic

Comment

• maofer eu da acum chiar nu este timp deloc sa mai facem si poze sa mai si postam sa mai treaca putim si o sa ma ocup eu de asta daca sunteti de acord cu mine dac nu sa votati voi pe care il vreti sa il puneti sa pozeze acumin momentul de fata suntem fffffff ocupati

Comment

• fac eu poze , colorata maine i gata ) , cine vrea face , cine vrea le pune .. acum mai am si eu o intrebare, de ce a ramas doar un thread, camie doar atat imi apare
            M1shu

Comment

• nu mai mihai nu sunt toate da se pare k se mai foloseste decat unul singur ptr discutii

Comment

• Pe sectiunea Tulcea sunt 4 topicuri deschise...
                acesta
                acesta
                acesta
                si
                acesta
                Vad ca la voi e cam debandada...organizator se pare ca nu mai aveti(Niky are bacu-ul) ...fotograf la fel....
                La prima intalnire am rugamintea sa va organizati si eventual sa votati cele doua functii care se pare ca au rasmas vacante.
                Va multumesc si va doresc o seara faina tuturor.
                sigpic

Comment

• Salutare ! Sambata si duminica, 20-21.06.2009 am fost si eu in Tulcea si am avut surpriza sa intalnesc in trafic un Logan rosu ca al meu inscriptionat pe parbriz cu LoganClub. Salutare lui inca o data, in caz ca m-a vazut, urcam catre Hotelul Marinarul si el cobora, cat si voua tuturor membrilor LC Tulcea si sper, atunci cand mai ajung la socri, sa va fac si o vizita la locul vostru de intalnire.
                  sigpic
                  Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Te asteptam sa vii, esti binevenit, loganistii duminica vin si eu cu masina la intalnire, gata acuma a venit totul e bine, masina merge super, am pus si poze la sectiunea "noi cu masinile noastre" si abia astept sa scap si de rodaj ca merge destul de bine masina )
                    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• sa o stapanesti sanatos si te asteptam la intalniri

Comment

• am vazut pana la urma ca sunt 4 , era doar de la o mica optiune de pagina .. problem fixed.. bine ai venit Danny si de abea astept sa ne vedem cu totii ..
                        M1shu

Comment

• aseara am fost cei mia multi la intalnire adica aproape toti si a fost super tare poate ne intalnim toti

Comment

• Multumesc de urari si de primire, ma bucur ca am fost aseara multi, a fost misto abia astept intalnirea de duminica ;))
                            Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Ady_p eu eram cel pe care l-ai vazut, tot Ady:P (tl-53-ady) si sincer te-am vazut si eu dar prea tarziu. Anunta cand vi in Tulcea si ne vedem. Oricum sa stii ca inainte sa te intalnesti cu mine, ai fost urmarit de un alt membru L.C. Tulcea dar din pacate nu a putut tine pasul cu tine si te-a pierdut. Asta este...cand crezi ca mai ajungi pe aici???
                              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• offf cum ati putut pierde baiatul din ochiii???????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google