If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare rau ca nu l-am vazut in retrovizoare ... . De obicei merg foarte tare, chiar si prin oras ( asta nu-i o lauda, dar nu ma pot stapani ). Zau ca as fi oprit macar sa aflu unde e locul de intalnire si as fi venit. Va atasez si niste poze cu masina mea si daca ma mai vedeti prin Tulcea, nu ezitati sa ma opriti, chiar vreau sa va cunosc.
sal eu te-am urmarit si am revenit seara la marinaru si am vb cu un baiat tinerel si blond am intrebat daca e a lui masina si a zis k da lam intrebat ce cauta si a zis k era la o nunta se pare k nu erai u ?
tot venii vorba de intalniri , nu vine nimeni sa ma ia si pe mine de la Bucuresti ) sincer , mi a fost dor de voi si de abea astept sa ajung in tl... o sa sun ca nu am rabdare pana joi :p
sal eu te-am urmarit si am revenit seara la marinaru si am vb cu un baiat tinerel si blond am intrebat daca e a lui masina si a zis k da lam intrebat ce cauta si a zis k era la o nunta se pare k nu erai u ?
Nu eram eu ala tinerel si da, eram la nunta. Trebuia sa-i zici sa ma cheme afara. Oricum, a iesit fain in noaptea aia, am pus-o de cateva liniute cu cativa dintre nuntasi. Mai nasol a fost ca e destul de dificil sa gasim strazi drepte in Tulcea, toate-s in panta. Pana la urma ne-am dat pe drumul spre aeroport ... cu reconoastere inainte, sunt ceva gropi pe acolo ....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment