Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu propun ca intalnirile de duminica sa se faca de dimineata ... seara parca suntem niste bufnite Nu avem ce sa ascundem ,liniute nu facem ,nu vad de ce sa nu ne intalnim dimineata ...imi sustin ideea Cine e deacord cu mine sa spuna ceva.
    sigpic

Comment

• nici chiar dimineata...eu cred ca pe la 13:00-13:30 ar fi ok ;) ce ziceti ?ma mai primiti ?:-?

Comment

• Azi sper sa vina toata lumea la iontalnire ca deja se cam raresc randurile Sunt multe subiecte care trebuiesc discutate si nu avem cu cine O sa va rog sa faceti obligatoriu prezenta.
        sigpic

Comment

• pentru ca toata lumea sa poata venii azi ne intalnim la 18:00 si cred ca asa va ramane o perioada ( doar duminica) pana cand o venii iarna si se va intuneca si mai devreme...
          Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• parerea mea este sa facem un mic efort sa ne adunam si sa discutam ce avem de discutat depre clubul nostru

Comment

• cateva poze de astazi...putini cei drept, dar puternci!

P.S.: cer scuze pentru calitatea lor...
              Attached Files

Comment

• . .

imi cer scuze ca nu am venit .. am fost la cules la vie

Comment

• nu-i nimic, te iertam...dar data viitoare vi cu vinul.

Comment

• si eu imi cer scuze ca nam ajuns dar promit ca data viitoare sa vin si poate sa va arat o surpriza..

da nicky poti sa vii cred ca si ceilalti ar dori sa te intorci.
                    Last edited by alex_; 14 September 2009, 14:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna dimineata Pregatirile au inceput Eu imi echipez masina si ne vedem in parcare la ora 10:00 Vremea e destul de buna Asta ce vad si eu dincolo de ciob(geam) Numai bine si sa speram ca o sa iasa si de tdata asta super bine Vorba mea...Sa inceapa distractiaaaa!!!
                      sigpic

Comment

• si cateva poze...
                        Attached Files

Comment

• Splendid...
                          sigpic

Comment

• pacat ca nu am fost si eu

Comment

• pai sa stii ca ti-am simtit lipsa.

Comment

• da a fost super la padure si speram sa ne adunam cati mai multi si poate mai facem iesiri dinastea. Bv ady faine pozele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google