Da,in privinta orei o sa mai discutam Dar vreau sa vorbim fata in fata Asa ca va rog sa faceti un efort sa veniti Duminica la 10-10:20 ca sa pot vorbi cu majoritatea Si asa vor lipsi 3 persoane pe putin Ma astept sa fim undeva la 5 persoane + invitati.
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
mai baieti eu as zice seara cum a fost inainte dar nu prea venea multa lume dimineata sau dupa masa voi puteti sa veniti in cazul meu nu am sa pot sa va onorez cu prezenta ca eu sunt din locuri indepartate de comuna voastra mie m,i sa parut intalnirea de joi perfecta....si cum a mai spus si domnul kpk "sa zica acuma fiecare cum vrea"
Comment
-
Parerea mea este ca ora 12:00 este o ora buna pentru majoritatea,cei care au somnul mai lung le ajunge sa doarma pana la 11 si sa vina la intalnire,si cei care mai au treaba dupa-amiaza au timp sa rezolve dupa intalnirea LoganClub.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Eu astept sa ne intalnim Duminica la ora 10 in parcare cat mai multi si acolo vom vorbi fata in fata si problema asta legata de ora de intalnire Vom stabili ceva permanent si convenabil tuturor Vreau sa putem multumi pe toti membrii.sigpic
Comment
-
salutare
vad ca nu puteti ajunge la intalniri la ora care sa propus si prezenta este nula asa ca iar schimbam ora de intalnire si o sa ne intalnim joi ora 18.00 in parcare daca nu este bine nici asa eu zis sa faceti tot posibilu si sa veniti pentru negocieri sa stabilim o daca intalnirea va asteptam cu mic cu mare la intalnire
Comment
-
Azi a fost foarte placut sa stau singur in parcare sa fac cerculete pe la stadion Chiar din punctul meu de vedere a fost o intalnire reusita La cat mai multe asemanatoare si va salut din mers.Am mai trecut inca odata la o alta metoda,daca si ce am stabilit impreuna cu Geoga nu va convine,eu va spun sa va lasati de toata treaba asta si sa nu-i incurcati pe cei care chiar vor sa faca ceva serios.
P.s.Astept s vad ce motive mai scoateti joi)sigpic
Comment
-
salutare baieti deci sa inteleg ca vreti sa ne intalnim joi eu sunt pro pentru aceasta zii pentru ca pot sa vin la intalnire,., cum vam mai spus duminica nu pot de nici o culoare si cum am aflat si de la yakuzel ca nu prea poate lumea sa vina nici duminica,,,,DOMNULE YAKUZA EU TI-AS PROPUNE SA APLICI REGULAMENTUL PARAGRAFUL CU NR..4
P.S PENTRU CEI CE AU DAT CU SEMNARURA
Comment
Comment