O nocturna in timpul saptamanii doar cu cei ramasi in Tulcea, daca nu, intr-o seara de sambata daca poate toata lumea ar fi grozav.
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
Mda, pai nu avea rost sa facem poze la 2 masini, mai ales ca a mea era foarte murdara, eu am ajuns la 20:15 maxim in parcare dar nu era decat ady alias Bambucea si cam atat...sa speram ca o sa fim mai multi cu alta ocazie.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Da, se tin doar ca deocamdata nu se tin intalniri oficiale, ci doar nocturne anuntate cu 2-3 zile inainte, preferabil vineri sau sambata seara dupa ora 19:00 in parcarea stadionului Delta Tulcea. Asteptam cu drag vizitatori in orasul nostru.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Saptamina asta si urmatoarea sunt prin Tulcea. Din pacate nu si in week-end (vineri seara pina luni dimineata). Programul meu e cam incarcat dar daca va hotariti sa va intilniti in cursul saptaminii, e ok dupa ora 19, cred ca pot ajunge si eu. Stadionul nu stiu unde este dar il gasesc eu...Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
Comment