Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baieti vin si eu numai sa imi spune-ti sigur ora, ca stiti ca stau in deplasare ))

Comment

• da mai vali joi ora 20.00 in parcare

Comment

• Buna ziua!
        Ce vreme buna de mers la un pescuit.....

Comment

• Buna ideea, dar in ce locatie recomanzi , acum cand apa e destul de mare ...!?, Poate la finele sapatamanii...vom discuta la intalnire!

Comment

• djcriss_0741 daca vrei sa vorbim de pescuit te rog sa scrii la dicutii generale

Comment

• Ieri spunea că e miercuri, azi spune că e joi, mâine va spune cu totul altceva....D
              JOI
              Ora: 20:00

Comment

• dragi colegi tin sa va anunt ca intalnirea de aseara a fost super pentru un nou sezon

Comment

• ma bucur ca ti-a placut intalnirea , asteptam si alte pareri . si poate v-om fi mai multi data viitoare

Comment

• Ma bucur sa vad ca v-ati intalnit si dupa cum am auzit intalnirea a fost super, imi pare rau ca nu am cum sa vin in cursul saptamanii. In rest tot ce e posibil sa fiu prezent, weekend-uri si in vacante. La cat mai multe intalniri
                    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• deci joi la ora 20.00 in parcare la metalu care vine ?

Comment

• vom fi prezenti, asa mai fugitiv ca sunt tura de noapte... ,

Comment

• 1 aprilie 2011... cine face prezenta in parcare!!!

Comment

• se mai fac intalniri aici ,sau tragem cortina?
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• mai cristi se mai fac intalniri da majoritatea nu prea au timp de net
                              si deasta e asa liniste pe forum

Comment

• mai bine punem un parasolar , in caz de nevoie dar la intalniri ajungem cu siguranta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google