Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iata si pozele de la ultima intalnire.mie mi-a placut cum a iesit mai ales ca mi-am montat si sticla de la oglinda.mersi baieti.
    Attached Files
    Last edited by Nicky; 16 March 2009, 16:58.

Comment

• Da intradevar o intalnire reusita...Pacat de frigul de afara Poate saptamana viitoare o sa fie mai bine

P.s.Geoga o sa ne rezolve si cu stickerele (a spus ca le palteste el)

Iata si cateva poze de la marea intalnire.
      Last edited by yakuzel; 16 March 2009, 21:35. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• fac cadou de martisor da numai la fete

Comment

• O pun pe prietena mea sa conduca numai sa platesti tu stickerele
          sigpic

Comment

• inseamna ca,conduce bine sau te risti ?
            Last edited by Nicky; 16 March 2009, 22:59.

Comment

• Conduce super numai ca nu are permis de conducere inca
              sigpic

Comment

• mai vivi vezi poate vine pretena si imi loveste si nr din fata..........doar u ai invatato sa conduca nu??????

si nu mai stati pe ganduri punetiva fetele la volan sa ne luam si noi stikere odata.....face cinste geoga
                Last edited by alex_; 17 March 2009, 13:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Frumoase masini aveti dar din pacate putine. Anul asta vreau sa vin in Tulcea si sper sa ma intalnesc si cu voi. Pana atunci toate cele bune ... restul e Logan
                  Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• am rezolvat cu stikere numai sa spuneti dimensiunea ci ce culoare

e bine k vreti sa fac cinste k noou venit nu
                    Last edited by geoga; 17 March 2009, 21:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by tyger_eye04 View Post
                      Frumoase masini aveti dar din pacate putine. Anul asta vreau sa vin in Tulcea si sper sa ma intalnesc si cu voi. Pana atunci toate cele bune ... restul e Logan
                      Noi suntem 7 la numar si cred eu ca suntem deajuns Oricum nu vom spune nu nimanui care isi doreste sa se alature clubului P.S. multumim pentru complimentele aduse masinilor noastre si asteptam sa iti anunti vizita in tulcea
                      sigpic

Comment

• fratilor nu va mai intereseaza de stikere k vad k nu mai ziceti nimic

sa stiu si eu daca vb sa ne faca si pe ce culori si dimensiune
                        Last edited by geoga; 18 March 2009, 20:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut, si cand spuneti ca ar fi urmatoarea intalnire la tulcea ??????

Comment

• duminica la 16 la stadion delta

Comment

• asa da mai mere cu masinile stikerite

suntem mandri prin oras nu baieti
                              Last edited by geoga; 22 March 2009, 20:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Tin sa va anunt ca in data de 15 16 17 Mai va fi intalnire Regionala la Felix, intalnirea propriu zisa va fi duminica la ora 10 in parcarea de la 1 mai(cine o mai fost stie) Va rog sa confirmati prezenta. Daca doriti cazare, inscrierile pe lista de cazare se fac pana in data de 29 cel tarziu a lunii curente urmand ca pana in data de 7 aprilie sa fie dat avansul pentru camera.. mai multe detalii precum si preturi gasiti la http://www.loganclub.ro/forum/intaln...i-t9059p7.html Precum si lista participantilor.

Sunteti cu totii invitati din toate partile avand in vedere ca atunci deja va fi vara, caldura, meritam toti cate o baie sa ne racorim Va astept.
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google