Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fratilor o intalnire nu mai facem??

Comment

• azi vin daca e scap la 8 si o sa ajung ma anuntati daca e

Comment

• Pe cand urmatoarea intalnire? Pana duminica sunt si eu prin Tulcea si poate ne vedem Ce ziceti? Da' sa fiti toti!
        GL-22-TOF

Comment

• urmatoarea intalnire cred ca va avea loc duminica dimineata la 10 in parcare la metalu'
          Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• Originally posted by Simon View Post
            baaai dar activitate aci...ma scuzati de intarziere am prins"bariera"...cum a ramas cu tricourile?? eu am vazut ca in ct in carrefour se fac si imprimari...nu stiu pret dar cica nu e prea scump...ce ziceti?? eu o sa mai fac un drum la ct cred ca duminica si intreb.
            Daca tot ajungi in Cta duminica, da o fuga si pana la campus la ora 18.00.
            sigpic

Comment

• da simon ia mergi si intreaba si vezi daca e

Comment

• cum a fost la intalnire duminica......... sper ca bine si ca vati distrat numai bine

Comment

• Alex la intalnire a fost destul de bine numai ca ne-am intalnit in doua etape,odata au fost geoga cu adi si daniel de la galati si in a doua parte eu si bogdan Numai ca noi am fost pana la geoga acasa ca el isi spala masina si noi fiind colegi buni am mers sa il "ajutam" sa scape de o sticla de suc si de cateva alune Si tare distractiv a mai fost,pentru mine unul totusi
                  sigpic

Comment

• asa deci??? si nu ne puteati chema si pe noi inca o data?? ce daca ne intalnisem dimineata la 10 cand de fapt ar fi trebit sa vina toata lumea?? ati mancat si ati baut voi!! VAAAAAII urat, foarte urat!

Comment

• poate data viitoare ne aduman iarasi

Comment

• da simon ai dreptate dar baietii isi cer scuze si gata lasai

Comment

• Si a sosit marele moment cand ar trebui sa imi cer scuze dar...nu o facCa nu imi pare rau ca am mancat alune si am baut suc. Muahaha...

Originally posted by Simon View Post
                          asa deci??? si nu ne puteati chema si pe noi inca o data?? ce daca ne intalnisem dimineata la 10 cand de fapt ar fi trebit sa vina toata lumea?? ati mancat si ati baut voi!! VAAAAAII urat, foarte urat!
                          Ba te puteam chema dar asta inseamna ca trebuia sa impart cu tine si eu nu prea ma pricep la impartiri Doar la nmultiri Mai mult la mine Doamne o sa spuna lumea ca suntem terminati,ne certam ca am mancat numai eu alune si am baut numai eu suc ...Ce viata mai duc si eu ... saracul
                          Last edited by yakuzel; 12 May 2009, 21:26. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• da miai mancat si mie prajiturile........

Comment

• Uite ca de tine chiar era sa uit Asa este Le-am mancat ca sunt in crestere Trebuie sa ma intelegeti si pe mine
                              sigpic

Comment

• tu??? in crestere??...misto, dar in ce vrei tu sa mai cresti:-?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google