Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deseara intalnire ca trebuie sa discutam despre ceva foarte important Si anume,tricourile mult dorite Ne adunam dupa ora 18
    sigpic

Comment

• daca u esti in crestere da eu ce sa mai zic

Comment

• lasa-l maa...poate este in crestere in alta parte unde inca nu s-a deszvoltata cum trebuie...il intelegem nu-i nici o problema!
        Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• domn vivi asteptam raspunsul tau

Comment

• Nu raspund nimic Am ramas fara replica...
            sigpic

Comment

• asa mai mere ce sa faci cologii

Comment

• intalnire fulcer

poze adunate de mine pe percursul mia multor intalniri
                Attached Files

Comment

• da chiar domn vivi unde mai ai de crescut neai facut chiar curiosii.....asteptam sa ne spui si noua.......auzi la el mai are de crescut

Comment

• in..... unghiii unde credeati sau in alta parte mai domn vivi

Comment

• Dragii mei eu va sugerez sa nu poluam threadul cu probleme medicale legate de crestere Daca doriti asa ceva o sa deschidem si un thread pe care il vom numi "cabinet medical Lgc Tulcea" Acolo putem spune cu siguranta ce cui si cat ne ma creste :P
                      sigpic

Comment

• hei da ce te-ai suparat in halul asta, faceam si noi o gluma of doamne

Comment

• Bravo Vivi..mi se pare corect, asteptam un nou thread domn' doctor!
                          Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• ma da rai sunteti glumeam si noi gata alex nu mai vb decat intrebati

Comment

• Doamne fereste, ce drept as avea eu sa va interzic eu voua sa faceti o gluma Atat timp cat e misto o gust si eu Ca si eu slava domnului am facut glume,unele mai nesimtite altele cu mai mult bun simt Asa ca...Glumiti si radeti fratilor cat puteti.
                              sigpic

Comment

• diseara facem una fulger prezenta obigatorie in special celeo care cam lipsesc k avem ceva de discutat daca nu luam masuri drastice

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google