Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare, iata-ma si pe mine printre voi, caci se pare ca de la o vreme am cam devenit loganist...macar cu sufletul... si am considerat ca thread-ul de intalniri ar fi cel mai ok pentru primul meu post pe forum, fiind prezent la destule intalniri de-ale voastre
    Nu mă înjura, şi lui Noe i-au trebuit 40 de zile ca să găsească un loc de parcare...

Comment

• prezenta obligatorie, am inteles. am zis sa trec sa va salut sa nu ziceti ca-s dinala, dar va rog...intelegeti-ma si pe mine sunt clasa a 12-a si trag tare, am fost prezent pana acu la multe intalniri,si am facut destule sacrificii ca sa ajung. azi nu am putut, de fapt probabil ca as mai fi stat apoi daca ma lasati sa plec de prima data ...ma rog eu totusi imi cer scuze dc v-am deranjat cu ceva. o seara faina!
      Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• mai simon u nu ai de ce sa iti ceri scuze eu imi cer scuze ca te-am retiniut mai mult si chiar era o gluma dar acum nu stiu cum ai inteleso.....de aceea imi pare rau daca te-am suparat.

Comment

• nu-i nimic...atat ca ma grabeam, (dc. anuntati mai devrem cu vreo juma de ora o ora..veneam si nu mai ieseam la alergat), cu toate astea dupa cum am zis si mai sus, am trecut sa va salut!

Comment

• Si bine ai facut ca ai trecut Noi chiar am fost deplasati Si ne cerem scuze pe aceasta cale Nu a fost deloc frumos Dar asta e s-a intamplat si nu trebuie sa fi suparat Asa e la noi in club Toti suntem complici si victime....Respect
            sigpic

Comment

• corect domn doctor(vivi'')

Comment

• stati linistiti..nu sunt suparat am inteles tot ce era de inteles...voi m-ati inteles pe mine si este de apreciat. Ne intelegem bine si asta conteaza...iar daca nu ar exista si glume d-astea ar aparea monotonia aia nasoala. O zi superba in continuare!!!!

Comment

• ms mai simon si rie la fel

Comment

• hmmmmmm da nu-ti fur eu si ***** sa vad tot monotonie ramane???????????????

Comment

• Alex te rog foarte frumos sa ai grija la limbaj Nu trebuie sa existe asa ceva pe un thread Nu da bine deloc Foloseste si tu niste cuvinte mai adecvate Nu vreau sa te superi pe mine,doar ca trebuie sa intelegi ca nu suntem singuri pe forumsi ca suntem monitorizati de administratori care nu prea accepta injurii In speranta ca nu te vei supara eu salut pe toata lumea si ma retrag Numai bine tuturor.
                      sigpic

Comment

• alex ai o bila neagradin partea clubului si vezi cum o sterg sau o repari

Comment

• Deja e aproape iertat ca azi l-am mustruluit un pic in parcare la metalu A spus ca nu o sa se mai intample
                          sigpic

Comment

• in seara asta se aude ceva?? vreuna daia fulger:-?

Comment

• pai normal.la 20:30 in acelasi loc(parcare delta)

Comment

• Dragi prieteni, am deschis lista participantilor la regionala de la Galati ( http://www.loganclub.ro/forum/patra_...33590&posted=1 ) din 14 iunie.
                                Am rugamintea, pentru doritori, sa va treceti in lista. Din punct de vedere organizatoric, acest lucru ne va ajuta enorm.
                                Va multumesc si va asteptam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google