Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi pare rau ca nu l-am vazut in retrovizoare ... . De obicei merg foarte tare, chiar si prin oras ( asta nu-i o lauda, dar nu ma pot stapani ). Zau ca as fi oprit macar sa aflu unde e locul de intalnire si as fi venit. Va atasez si niste poze cu masina mea si daca ma mai vedeti prin Tulcea, nu ezitati sa ma opriti, chiar vreau sa va cunosc.
    Attached Files
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• stiu masina...e foarte draguta! Sa ne anunti cand vi , oricum suntem cu ochii in patru.
      Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• sal eu te-am urmarit si am revenit seara la marinaru si am vb cu un baiat tinerel si blond am intrebat daca e a lui masina si a zis k da lam intrebat ce cauta si a zis k era la o nunta se pare k nu erai u ?

Comment

• sal all

am auzit ca diseara la 8 aveti intalnire la metalu?
          e adevarat?

Comment

• da ma baiete te asteptam sa vii daca nu suntem acolo asteapta k venim sigurrrr

Comment

• tot venii vorba de intalniri , nu vine nimeni sa ma ia si pe mine de la Bucuresti ) sincer , mi a fost dor de voi si de abea astept sa ajung in tl... o sa sun ca nu am rabdare pana joi :p
              M1shu

Comment

• Originally posted by geoga View Post
                sal eu te-am urmarit si am revenit seara la marinaru si am vb cu un baiat tinerel si blond am intrebat daca e a lui masina si a zis k da lam intrebat ce cauta si a zis k era la o nunta se pare k nu erai u ?
                Nu eram eu ala tinerel si da, eram la nunta. Trebuia sa-i zici sa ma cheme afara. Oricum, a iesit fain in noaptea aia, am pus-o de cateva liniute cu cativa dintre nuntasi. Mai nasol a fost ca e destul de dificil sa gasim strazi drepte in Tulcea, toate-s in panta. Pana la urma ne-am dat pe drumul spre aeroport ... cu reconoastere inainte, sunt ceva gropi pe acolo ....
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• si...cand mai vi pe la noi prin Tulcea? ai idee, ne poti spune
                  Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• ady daca miam scos masina din service:-s boss sunt...lasati viteza in tulcea nu are rosr

Comment

• sa stii k nu are rost k nu ai unde sa o folosesti

Comment

• ai mare dreptate geoga. si referitor la intalniri sper sa ne adunam din ce in ce mai multi.

Comment

• si daca o folosesti trebuie sa se intample ceva

Comment

• re

geoga ma fac iar kamikazee

Comment

• nu ai decat sa te faci e parerea ta i nu o comentam

Comment

• mai bine te gandesti de doua ori inainte domn nuran

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google