da terminiatio mai odata cu asta
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
V-am rugat si eu ceva acum ceva timp...
Originally posted by valeriuciprian View PostVad ca la voi e cam debandada...organizator se pare ca nu mai aveti(Niky are bacu-ul) ...fotograf la fel....
La prima intalnire am rugamintea sa va organizati si eventual sa votati cele doua functii care se pare ca au rasmas vacante.
Va multumesc si va doresc o seara faina tuturor.sigpic
Comment
-
cine-i organizator de intalniri ? si de ce nu ziceti si pe forum ?si geoga mai termina-te cu afirmatii destea 'ca daca nu vii la intalniri'.chiar daca nu am mai fost la intalniri parerea mea nu conta pt schimbarea organizatorului ?discutam aici pe forum.nu-i frumos
Comment
-
salutare
fratilor uitati adevarati loganisti si pe ploaie se intalnescAttached Files- DSC04860.jpg (74.7 KB, 56 views)
- DSC04861.jpg (75.3 KB, 53 views)
- DSC04862.jpg (69.4 KB, 50 views)
- DSC04863.jpg (78.6 KB, 49 views)
- DSC04864.jpg (78.0 KB, 26 views)
- DSC04865.jpg (56.2 KB, 29 views)
- DSC04866.jpg (67.6 KB, 30 views)
- DSC04867.jpg (61.4 KB, 26 views)
- DSC04868.jpg (82.4 KB, 24 views)
- DSC04869.jpg (77.7 KB, 27 views)
- DSC04870.jpg (74.6 KB, 29 views)
- DSC04871.jpg (82.2 KB, 25 views)
- DSC04872.jpg (85.8 KB, 23 views)
- DSC04874.jpg (92.0 KB, 46 views)
Comment
-
Multumim de poze geoga, intradevar asta inseamna LoganClub Tulcea, cu bune cu rele suntem mereu impreuna la intalniri, fie vreme buna, fie vreme rea LoganClub Tulcea aduna toata gascaDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
re all
sunt in cele mai multe poze vedeta ma facut mama asta..si sa trec la subiectu principal:-> mi se pare ca astia sunt loganisti adevarati care vin si pe ploaia..nu ca altii care nu vin..excluzandul pe bogdan care era beat si pe cata(suzuki) care e la facultate....restu nu cred ca sunt loganisti adevarati...asta e parerea mea
Comment
-
baietzi sa intelegem un lucru : Nici odata de acum incolo nu mai vreau injurii la adresa celor din club sau vorbe de rau. daca totusi aveti ceva de discutat discutati fata in fata pentru ca ceilalti loganisti de pe forum nu sunt interesati daca noi ne certam sau nu.
Deci trebuie sa avem o atitudine corespunzatoare si sa nu ne mai comportam ca niste copii. Sper ca nu va suparati pe mine da astai adevarul, o zi buna la toata lumea.
Comment
Comment